2. revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
10.3.11 11:32

to jsou testy z kterých se pozná co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 11:55

jak už psala makulka7 tak s potraty může být spojena trombofilie - mutace MTHFR, tak to chci vyloučit,ale naštvalo mě, že mi to doktorka neudělala sama od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 11:59

takže to ti jen vemou krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 12:22

jo a musí ji odeslat do Prahy na specializované pracoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 12:24

a to ti někdo doporučil?ty máš taky po dvou revizích že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 12:41

nedoporučil já jen že jsem to tady četla tak jsem si řekla, že jestli mi to neděli, tak ať to zkusí, ať vím čím ty problémy s těhotenstvím byly. Jojo po dvou revizích a byly to genetické problémy oboje dvoje, takže nevím, jestli se hematologií něco vyřeší,uvidíme. Ale na genetickém vyšetření nic nezjistili, tak právě nevím, kde ještě pátrat,aby to příští těhu už bylo v pořádku, no pokud už těhotná nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 12:43

ale jo,beztak jsi :mrgreen: já ještě počkám jestli něco nezjistí na histologii a pak se rozhodnu jestli podniknu nějaké kroky nebo to ještě jednou zkusím bez testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 12:50

to jsem si poprvé říkala taky že to zkusím bez testů a nevyšlo to, takže teď chci udělat vše proto,abych vyloučila všechny možné rizika. Navíc mi přítel řekl, že toto jejeho poslední snažení, že už jinak dítě nechce, že nechce,abych pořád chodila na revize, že to není dobré. Takže teď už vlastně mám poslední šanci mít miminko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 13:27

ty brďo fakt?ale,však on by si pak dal říct.to můj manžílek mi hned potom řek že to budem zkoušet dokud se to nepovede.jsem moc ráda že při mě stojí.ale máš pravdu že chodit pořád na revize to taky není to pravé ořechové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 13:28

vlastně mi primář řek,že se to i nabízí že bude chyby v manželovi.já mám totiž dcerku z prvního manželství a teď s druhým manželem 2× zamlklé těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 13:36

nevím jestli si dá říct, třeba jo uvidíme, nebudu předbíhat,prostě to teĎ dopadne dobře a je to !!!!!! :-D
No přítel má z prvního vztahu taky 1 holčičku zdravou a teď po 2× špatné, tak nevím asi je chyba u mě,ale jen nevíme kde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 13:51

takže zítra testuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 14:00

jojo zítra ráno ještě než odjedu do práce tak zkusím testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 14:13

tak hlavně na mě nezapomeň.pokud to vyjde,budeš moje opora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
10.3.11 14:22

Ahojky
bohužel se musím taky zařadit mezi vás které přišly o mimi vicekrát - ja tedy 2 x jednou konec 3 mesíce a podruhe 8tt. Bylůi jsme na spouste vyšetřeních a všechna c porádku akorat druhá imunologiee byla spatna takže zobu prasky s manželem sex pouze s kondomem a ted čekam jake budou vysledky z třetí imunologie Meli by být ted už za 10 dní …tak jsem zvedava jestli budou dobré a dostaneme povolení od dr. že se můžeme začít snažit .
Veri- držím pěstičky at zítra objevíš // a hlavně aby to bylo uspěšné tehotenství .
Bajčo tobe samozřejme přeji taky rychlé zotavení at může být zase brzo snažení . :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty