2. revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6692
21.3.11 14:03

taky jsem zmordovaná,ale to je po víkenduu mě normální, ná bych byla taky doma,ale v práci si zase fyzicky odpočinu, doma pořád něco dělám, no jo hospodářství :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
22.3.11 08:51

Ahojky - tak sem včera zakoupila vitaminky Calibrum - Babypaln …brala sem je i minule tak uvidíme - chtela sem koupit taky ten cajik pro manžela ale zapomela sem jak se jmenuje a pani nic stejne nemela …tak se poptam jinde nebo najdu na netu .
Taky si chci koupit mikroskopek na zjistovani ovulace .
Hospodařství - já koukala že mas na fotce konika :-D
tak to si teda doma docela makneš a praci to děláš co …jestli se můžu ptát .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
22.3.11 09:29

Čauky, jasný že můžeš :wink: no v práci dělám asistentku obchodního ředitele, doma jo to si máknu, máme koníky pejsky a časem se budeme i rozrůstat,ale víš jak ještě veliká zahrada k tomu, takže o zábavu postaráno!
Tak pěkně papkej :palec: mýmu mužíkovi jsem koupila kotvičník, a docela mu i chutná a to je co říct :pankac: . Jo až tak mikroskopek, teda tak to es na to chystáš ve velkým, to je dobře, já jsem si řekla, že to nijak zvlášť raději řešit nebudu že teď zkusím metodu, odříkání a že se mi to nehodí a uvidíme, třeba se zadaří, protože to tak bývá, že se dějí věci když ti to třeba nevychází nebo tak něco, tak zkusíme takhle na psychiku jít :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
22.3.11 10:04

Tak to je hezke - tak z kancelaře aspon zmena vid ale musí to bejt fuška já po praci sotva doma neco pošolicham a pak padnu …ale protože bydlíme v byte …kdyby jsme bydleli v domečku tak bych byla asi aktivnejší :oops:
Ja bych to taky nechala nahode ale vzhledem k tomu že můžeme bez ochrany jen v dobe ovulace tak bych to nerada propasla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
22.3.11 10:24

právě u vás je to složitější a proto vám o mnoho víc držím pěstičky,aby se vám zadařilo, když to je omezené!!!! :wink:
No já to mám na prd s dojížděním do práce, ráno vstávám ve 3:00 a přijíždím domů kolem 17:00 takže celý den zabitý,ale teď už to bude lepší bude víc světlo,ale zase bude víc práce, takže si člověk nevybere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
když jse bydlela v bytě, tak jse mto taky neřešila byla jsem v poho,ale taková znuděná, baráček to je něco jiného už bych neměnila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
22.3.11 11:25

jejda ve 3 ráno …no to by me omylo …ted sem vstavala v pul 2 a pul3 ojezd na hory a byla sem uplne mimon .....tak to máš muj obdiv .
ale v tvem veku sem taky vydržela kde co …co se přehoupla 30tka a přestala mi fungovat šítná žláza …zpomalil se mi metabolismus a sem furt hrozně unavena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
22.3.11 11:43

díky :wink: no dřív jsem to zvládala taky docel adobře,ale teď mě to zabíjí, jelikož se dostávám do postele tak kolem 22 hod. tak do středy to jde ale pak už se mi tak nechce vstávat z pelíšku, to je hrůza. A navíc teĎ ještě do toho ta jarní únava … :lol: :lol: ale sluníčko mě nabíjí energií :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
22.3.11 13:13

No moje je taky desáta - manžel semi už smeje že za chvíli budu chodit spát se slepicema :mrgreen:
Me to dneska neba -venku je tak nadherně …no ještě 3 hodky a jupi pryč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
22.3.11 13:50

No tak to já mám dobrý jelikož mužík spí už skoro v sedm :lol: :lol: jelikož tvrdě pracuje tak je zmožený,ale když se chvíli prospinká tak pak po osmé by třeba klábosil až do rána,ale to su já zase už mrtvá :lol:
Jo taky mě to nebaví, pořád koukám z okna a odpočítávám minuty kdy už vyrazím domů, ještě 40 minut a valím, jupíííí :pankac:
A co pak děláš ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
22.3.11 14:08

Ja dělám v učtárně jedne site parfumerii :-)
Ale vubec me to tady neba …předtím jsem pracovala v hotelu a to bylo lepší …
No tak to mate taky dobrý ..... :mrgreen:
teda za 40 min. to ti zavidím ja jeste 2 hodiny . al e snad to uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
23.3.11 08:05

Ahojky, tak co uteklo to??? Včera bylo krásně sbalila jsem pejska jak jsem přijela domů a courala hodinku v přírodě :dance: Hmmm tak to by mě asi taky moc nebavilo,ale co se dá dělat člověk v dnešní době musí dělat co je a né co ho baví… :roll: , to v hotelu věřím, že to mohlo být dobré,akorát já bych tam nemohla, protože neznám jazyky :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
23.3.11 10:27

je tak to si mela hezké odpoledne .JA sem se prosla jen kousek - pak sem šla na takovou relax terapii a pak s kolegama z prace na vecu a prijela sem v 11 takže sem dneska uplne KO …už aby bylo odpoledne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
23.3.11 10:31

no tak to ti věřím, já jít tak pozdě spát, tak se asi neproberu :lol: ale dneska jsem spala o hodinu déle,protože jsem jela do práce autem, jdu ke kadeřnici a tak bych se neměla jak dostat domů, takže jsem musela přežít cestu autem :mrgreen: no jo to je tak když někdo dojíždí 40 km do práce :pankac:

Ale tak aspoň si měla příjemný večer, to mi jsme s mužíkem nebyli nikde ani nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
23.3.11 13:54

ja bych taky potřebovala ke kadeřnici ale vubec nevim kdy se dostanu :-D
Jo jo co se dojiždění týče znam …taky dojiždím 45 km

omlouvam se ale dneska už ani nemam silu na psani a to musim vydržet ještě 2 hodky :zed:

Tak si užij kadrřnici a zítra pačko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
23.3.11 14:09

tak to nějak přežij ve zdraví, ať si brzy doma a děkuji, užiju už se na ten relax těšímmmm :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty