2. revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9954
5.3.11 21:34
Nerine píše:
Tomikate píše:
Nerine píše:
Bajča píše:
a těch 5 měsíců si čekala schválně?nebo to prostě dřív nevycházelo?myslíš že pomůže počkat?
Revizi u druhého jsem měla v lednu, lékař v nemocnici mi doporučil počkat po „šestinedělí“, ale já nějak neměla sílu, ani chuť na další pokusy… Až pak v červnu jsem si řekla, že to zkusíme a musí to vyjít.. a hned to vyšlo :wink:
A jak jsem to zvládala…? No, nic moc :cry: A úplně nejhorší byly kecy lidí, typu: „tak už si nějaký taky pořiďte“ a „a kdy už konečně budete taky mít“ :cert: Jak kdyby se děti kupovaly v supermarketech :pocitac:
Já si prošla zamlklým těhotenství už 5× ,ale i tak mám už tři děti a čtvrté čekám. A mám vypozorované, že zamlklé jsem měla vždy, když jsem nedostala včas utrogestan.Teď taky ještě čekám jak to všechno dopadne.Zamlklé jsem měla vždy tak do 8tt a jednou v 10tt.Teď jsem na konci 12tt a bojím se hrozně moc na kontrolu, ale doufám, že to bude v pořádku.
Tomikate moc držím palečky :kytka:

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ia
6.3.11 15:02

Ahoj, já mám za sebou taky dvě revize. První v srpnu 2010, pak jsem otěhotněla ihned po šestinedělí, jenže znovu zamlklé těhotenství v prosinci 2010. Obě těhotenství skončili v 10. týdnu. Doktor mě poslal na hematologii a tam mi zjistili trombofilii - nějakou mutaci MTHFR - je to vrozená vada. V dalším těhotenství si budu píchat injekce a zobat léky. Snad to tentokrát dopadne už dobře. Jedno dítě už mám a je to zázrak, že se tenkrát nic nestalo. Takže za sebe radím, domluvit se s doktorem a zajít na hematologii.

• Citovat
  • Upravit
10486
8.3.11 09:43

Ahoj taky se přidávám. Jsem po dvou potratech jeden v březnu 2010 a druhý v záři 2010. Byla jsem na genetice a také mi zjistli MTHFR mutaci…příští těhu si budu také asi nejspíš muset píchat injekce, ale co bych pro mimi neudělala. Je mi 21 a miminko si s přítelem moc přejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.3.11 10:57

Tak mám po zákroku.musím přiznat že tentokrát jsem se tak nebála.jsem rozhodnuta počkat 3 měsíce a pak hurá na to.budu věřit že do třetice všeho dobrého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
8.3.11 14:17

Ahojky,
taky jsem si tím prošla 2× revizí a to po roce, naposledy v září loňského roku,ale teĎ už je to lepší, snažíme se znovu o minko a třeba nám to už teď vyšlo, to zjistím už v pátek :-) a co ty jak s tím zápasíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
9.3.11 12:33
Bajča píše:
Tak mám po zákroku.musím přiznat že tentokrát jsem se tak nebála.jsem rozhodnuta počkat 3 měsíce a pak hurá na to.budu věřit že do třetice všeho dobrého :kytka:

Taky doufám, že do třetice se nám to konečně povede, už jsme snažení zahájili, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.3.11 12:37

to se máš že už můžete.já mám před sebou ještě kus cesty. a jak dlouho jste počkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
9.3.11 13:16
Bajča píše:
to se máš že už můžete.já mám před sebou ještě kus cesty. a jak dlouho jste počkali?

poprvé když jsem měl apo revizi tak jsme čekali rok a nevyšlo to, tak teďkom jsme čekali 5 měsíců, tak uvidíme, jeslti se zadařilo to zjistím v pátek až testnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.3.11 13:19

no vidíš,ani rok nepomohl.já myslím že se zadařilo,já po revizi otěhotněla na prvý pokus a spousta holek z naší skupiny taky.budu držet palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
9.3.11 13:29

Bajča

Děkuji :wink:
no ono zase asi tak nejde o to otěhotnění,ale o to, aby to dobře dopadlo, mám už z toho teĎ strach :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.3.11 13:31

to mi je jasné,já už budu chodit ke gyndaři vždy s pocitem že mi zas řekne musíte na revizi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
9.3.11 13:31
makulka7 píše:
Ahoj taky se přidávám. Jsem po dvou potratech jeden v březnu 2010 a druhý v záři 2010. Byla jsem na genetice a také mi zjistli MTHFR mutaci…příští těhu si budu také asi nejspíš muset píchat injekce, ale co bych pro mimi neudělala. Je mi 21 a miminko si s přítelem moc přejem

Ahojky, no já taky byla v září 2010 na revizi a taky poté na genetice,ale tam nám nic nezjistili, byli jsme po různých vyšetření proč už po dvakráte jsme měli genetický problém,ale na nic nepřišli… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
9.3.11 13:32

Bajča

no právě, apak jak si mám užívat případné těhotenství, když budu pořád jen se stresovat slovem revize… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.3.11 13:36

já ani nevím jestli si říct o testy.v nem mi primář rovnou řek že je to zbytečné tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
10.3.11 10:22

tak jsem se v pondělí objednala k doktroce na hematologii, tak uvidíme, jak to dopadne....... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty