Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ![]()
tak jak sis užila kadeřnici …co sis nechala udělat ?
Ja sem se byla vcera uplne KO …ale cestou z prace sem se stavila u nas na prodejne a udelala sem si aspon radost zakouopila sem si nake kremicky od ESTEE -prijela sem domu v šest …uklididla sem …pak sem chvili skladala puzzle a v deset sem padla jak šranky do postele …no dneska je lip ale večer jdeme ke známým tak to zase pujdu chrupat dlouho . Ale ještě že je zítra pátek
ČAUKY
, jo kadeřnice dobrá akorát jsem to chtěla udělat jinak a nějak mi to nešlo chtělo jsem spodek světlý pak střed tamvý a vršek promelírovat, no a spodek mi nechytnul bylo to jak počůraný, tak mi to musela přebarvovat znova na tmavo, takže ve finále jsem to měla skoro stejný, tak jako pořád když jsem se nechávala barvit nic moc změna,ale aspoň že teď svítí sluníčko a hází mi to zajímavé odstíny
. Ale příště půjdu do světlé a budeme to pomalu zesvětlovat, ado světlé se dá pak zakomponovat více barev a je to pestřejší než do tmavé. JInak já jsem včera dojel adomů až kolem půl osmé a byla jsem taky úplně vyřízená, že jsem ani nevečeřela, takže moje celodenní jídlo bylo 2 krajíce chleba a 1 menší čokoláda. ![]()
No tak to se ti nedivím, že si byla úplně KO a dneska na novo,ale jak si psala zítra pátek tak to snad nějak přetrpíš v práci a pak hurá víkend, jen mě štve, že nebude pěkně, chtěla jsem ostříhat bafíčka a když bude škaredě tak to zase budu muset posunout na příští víkend, už to takhle dělám 14 dní..... ![]()
jee tak to je dobrý -človek jde kvuli zmene a pak skoro nic co ? tak ale zase než aby ti to nechala „počuraný“ ale jak si to popisovala tak to znělo dobře ![]()
Ja bych potřebovala žalostne ostříhat …musím se taky objednat .
No tak ja snist to co ty tak mi kruci nahlas …mam tenhle týden žravou …mam totiž MS a to me proste honi mlsna .
Je ja sem rada ,že to denska letí jeste 2,5 hodky a frnk ![]()
V nedeli by melo bejt nak lip tak snad budeš moct bafika ostříhat ![]()
no vymyšlený jsem to měla dobře, tak třeba příště už to bude znatelně lepší
ani mi v bříšku nekručelo, poslední dobou nějka nemám hlad, dneska jsem toho taky moc nesnědla, nevím, no já hodně jím v zimě to si dělám tukovou izolaci
ale když už je asi to jaro tak necítím potřebu tojsem zaizolovaná dost, tak už nemusím
![]()
No docel ato uteklo, mně se to nejvíc táhne do oběda apak už to docela letí, ještě 25 minut jupííí,ale kdyby byl dneska pátek vůbec bych se nezlobila. No to by bylo fajn, kdyby aspoň v tu neděli bylo pěkne,protože doma ho stříhat nechci a venku si ho dám na stůl a nemusím se tolik krčit a hlavně venku nevadí ten bordel co z něho bude, jen to posbírám hodím do popelnice a je to.
tak snad to výjde, už jsem si na to koupila i lepší hřeben.
tak to je dobré že si udelaš izolaci a pak nemusis jist .
to bych taky potřebovala - sem peknej touštík ted ![]()
Tak jeste že máme patek ![]()
ale určitě kecáš a máš 50 kg
jo konečně pátek, tak jak dopadlo včerejší posezení???
dneska jsem nějaká unavená, pořád bych spala, zachvilu mi huba asi vyletí z pantů jak pořád zývám…už ci domůůůůů ![]()
bejvalo - dřív sem mívala 55kg pak sem přestala kouřit - potom mi přestala fungovat štítná žlaza a ted hormony ..... takže sem se vyšplhala na nakych 78 kg ![]()
No ja nakonec navštěvu přeložila na dnešek ..takže po praci masaž lavovými kameny a pak navšteva …už se tesim
![]()
TAk snad to rychle uteče …no jen čtu o zívání a už taky zívám ![]()
a to sem sla spat už po 9 .
no tak to máš dobré, a už si byla na těch lávových kamenech? je to dobré? 78 kg to je dobrý já mám 63 kg, jako mi je to celkem jedno jen mě štve, že mám velký zadek a stehna,jinak je vše v poho,ale s tím nic nenadělám je to totiž dědičné
Tak pěkně návštěvičku na pátek to je rozumné
no akorát mi teda příjde že to moc neutíká, už chci letět domů musím na poštu pak si chci koupit nový kartáč a pak letět na autobus, navíc dneska v práci je mrtvo ani vedení tu není, takže totálně zabitý den.. ![]()
JEE JA UPLNĚ PŘEHLÍDLA ŽE SI PISALA ![]()
NE NE NA KAMENY JDU POPRVE …ALE DOST SE TESIM NEBOT ME BOLI ZADA …I KDYŽ TO BY BYLA LEPSÍ TA KLASICKA ![]()
JE TAK TO TI TO ASI MOC NEUTIKALO - TED UŽ ALE SEDIŠ URCITE NEKDE V BUSÍKU .
ME NEJVIC STVE BRICHO ALE TO DOUFAM BUDE BRZO VELIKY A PAK TO SNAD SCHODIM ![]()
TAK PACKO A HEZKÝ VÍKEND
![]()
Zdravím při pondělku ![]()
jak dopadla masáž??? určitě si teĎ celá jak znovuzrozená
to já tu dnesk alítám jak hadr na holi, kolega má dovolenou tak tu musím lítat i za něj, takže to jsou jen minutkový pauzy, jej jak já toto zastupování nesnáším. JInak o víkendu ikdyž byla zim atak jsem zvládla vše cojsem si naplánovala, udělala výzdobu na parapety ven - jarní v truhlíkách a dokonce i ostříhala bafíka, takže super, sice jsem byla jak zmrzlina,ale jsem ráda, že jsem se na to dostala… ![]()
Ahojky ![]()
My tady dnes mame docela klidek …no i když ted prisla kolegynka a říkala … tady to zavřem nebot to už jinak není možný ![]()
je ppravda že jme takova mala pobočka BOHNIC …ale ja doufám ,že brzo uteču .
Menzes mi konci a za par dni přijde ovu a hup hup na snaženíčko ![]()
Tak to je dobře, že si všechno zvladla
Masážička byla luxusní - akorat se mi pak rozjela migrena a mela sem ji i s sobotu takže to sem byla doma a v nedeli sme se byli jen projit a jinak sem skladala puzzle …už jen 48 kousku a mám to
![]()
To my jsme na vrcholu snažení, jsem 14 DC, takže snaženíčko probíhá pravidelně ob den, tak jsem zvědavá jestli se z toho něco vyklube
téda puzzle, to si dobrá mě to nikdy nebavilo, hlavně to malinkatý, já na to neměla nervy. Sestra mi jednou k narozeninám nechala udělat puzzle z ,moji fotky jak jezdím na koni no mělo to 500 ks a já myslela, že mi vytečou nervy když jsem to skládala, kůň skoro celý stejný apak to zelený pozadí, no katastrofa,ale nechtěla jsem jí zkazit radost a teď jsem ráda, že jsem to postavila, protože to mám zarámované a je to úžasné
Fuj brrr migréna, jen to slyším, tak mám husí kůži, mě když chytne migréna tak mě drží 3-4 dny a to myslím, vždycky že skočím do zdi, nic mi nepomáhá.....
![]()
no tak to je super
moc moc ti přeji aby už další mrška nepřišla …uvidíš že za par dní budeš hlasit // ![]()
Ja to puzzle taky dostala …naše svatební fotka …sedime v barevnem listí a za nama modre nebe a stromy - taky velka parada …no ale dneska to dodelam a pak puzzle nechci už ani videt ![]()
PA a hezký večer ja mizim domůůůůůů
Ahojík, no tak tomůže být krásná fotka
aspoň krásná památka. Jsem dneska jak přejetá, ta jarní únava by měla skončit, navíc mě tak děsně bolí břicho. už aby byl pátek nebo už se v té práci zblázním, dělat za dva to mě zabije, toje něco na moje nervy!!!!!! Jo kéžby tam byly // už budeme obě hlásit // uvidíš, teď už nám to výjde!!!!! ![]()
Ahoj holky,jsem po druhe revizi oba v 9tt.Po.prvni revizi jsem.itehotnela po 4 mesicich.
Myslite ze je moznost uspesnosti po treti ?
Uz mam fakt strach..co myslite kolik mam zas cekat ..
Dekuji za radu ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.