Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo díky,snad už jsme si smůlu vybraly.taky jsem potratila na konci 3.měsíce,to mě bolelo víc než teď v 7tt ale zas teď to bylo podruhé takže o to horší
ono už pro mě nejsou tak důležité 2 čárky jako uspěšné těhotenství
no přesne tak - ja už se budu bat i radovat z tech // ale musíme veřit že to vyjde .
A Imunologicke vyšetření ti nedělaly ??
Bajča píše:
tak hlavně na mě nezapomeň.pokud to vyjde,budeš moje opora
no tak hlásím sněhově bílo, ale třeba je ještě brzy, pokud jsem měla ovu později tak bych byla 11 DPO, což se třeba ještě nemusí na testu projevit, no pokud do pondělí nedostanu MS tak zkusím testnout v pondělí. a neboj oprorou budu určitě ![]()
Ahojky,
toje hrozné kolik se nás tu shledá s podobným ošklivým osudem
jak už jsem psala Bajči, tak jsem měl asněhově bílo,ale dokud nedojde mrcha tak je ještě naděje
Tobě přeji hdoně sil a úspěchá a hlavně štěstí při dalším snažení. A jak si psala že nejsou až tak důležité //, to je pravda já se budu radovat až budu držet svůj uzlíček v náručí dřív ne! ![]()
tak sem tady zase po dlouhe dobe a sem zvedava ![]()
Verrik ??? prisla mrška nebo ne ??
jojo příšla mrcha v úterý,ale to nevadí, aspoň počkám na výsledky a budeme chytřejší zase o kousek třeba…
A co vy, už vám řekli výsledky imunologie, nebo čeho že???
Verrik príště už mrška urco nedorazí .
Ja doufam že vysledky prijdou každým dnem - pokaždy ted otviram schranku a furt jen blbý letaky .Sem trošku nervozní a bojím se že budou špatný ![]()
A ty vysledky z ceho - genetika ?
no snad nedorazí uvidíme
ne z genetiky výsledky už máme ty jsme si nechávali dělat hned v listopadu vloni,jak jsem byla trochu redy po té druhé revizi a dopadly dobře na nic nepřišli,ale říkali že do měsíce to příjde a poslali to až skoro před Vánocemi, takže si dávají všude na čas. Neboj bude to v pořádku, nebude nic špatného ![]()
Já čekám výsledky z hematologie, nechala jsem si ji udělat,aby vyloučila různé mutace nebo Leygebovy choroby…
Na taky doufam ,že ti hematologie dopadne dobře -budu držet pěsticky .
no uvidime - pokud budou vysledky tak se hned jak bude ovu zacneme snažit ![]()
a za jak dlouho ste byli minule těhu ?????
gabka34děkuji
no my co jsme se začali snažit tak po prvé to bylo těhu neplánované, a podruhé to vyšlo při prvním snažení, ale dali jsme si rok pauzu po první revizi.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.