2. revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
10.3.11 14:31

jo díky,snad už jsme si smůlu vybraly.taky jsem potratila na konci 3.měsíce,to mě bolelo víc než teď v 7tt ale zas teď to bylo podruhé takže o to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.3.11 14:32

ono už pro mě nejsou tak důležité 2 čárky jako uspěšné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
10.3.11 15:25

no přesne tak - ja už se budu bat i radovat z tech // ale musíme veřit že to vyjde .
A Imunologicke vyšetření ti nedělaly ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
11.3.11 06:34
Bajča píše:
tak hlavně na mě nezapomeň.pokud to vyjde,budeš moje opora :mrgreen:

no tak hlásím sněhově bílo, ale třeba je ještě brzy, pokud jsem měla ovu později tak bych byla 11 DPO, což se třeba ještě nemusí na testu projevit, no pokud do pondělí nedostanu MS tak zkusím testnout v pondělí. a neboj oprorou budu určitě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
11.3.11 06:43

gabka34

Ahojky,

toje hrozné kolik se nás tu shledá s podobným ošklivým osudem :-( jak už jsem psala Bajči, tak jsem měl asněhově bílo,ale dokud nedojde mrcha tak je ještě naděje :andel: Tobě přeji hdoně sil a úspěchá a hlavně štěstí při dalším snažení. A jak si psala že nejsou až tak důležité //, to je pravda já se budu radovat až budu držet svůj uzlíček v náručí dřív ne! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.3.11 12:35

přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
17.3.11 10:24

tak sem tady zase po dlouhe dobe a sem zvedava :oops:
Verrik ??? prisla mrška nebo ne ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
17.3.11 10:36

gabka34

jojo příšla mrcha v úterý,ale to nevadí, aspoň počkám na výsledky a budeme chytřejší zase o kousek třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
17.3.11 10:37

gabka34

A co vy, už vám řekli výsledky imunologie, nebo čeho že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
17.3.11 11:18

Verrik príště už mrška urco nedorazí .
Ja doufam že vysledky prijdou každým dnem - pokaždy ted otviram schranku a furt jen blbý letaky .Sem trošku nervozní a bojím se že budou špatný :-(
A ty vysledky z ceho - genetika ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
17.3.11 11:31

gabka34

no snad nedorazí uvidíme :wink: ne z genetiky výsledky už máme ty jsme si nechávali dělat hned v listopadu vloni,jak jsem byla trochu redy po té druhé revizi a dopadly dobře na nic nepřišli,ale říkali že do měsíce to příjde a poslali to až skoro před Vánocemi, takže si dávají všude na čas. Neboj bude to v pořádku, nebude nic špatného :hug:
Já čekám výsledky z hematologie, nechala jsem si ji udělat,aby vyloučila různé mutace nebo Leygebovy choroby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
17.3.11 12:11

Na taky doufam ,že ti hematologie dopadne dobře -budu držet pěsticky .
no uvidime - pokud budou vysledky tak se hned jak bude ovu zacneme snažit :dance:
a za jak dlouho ste byli minule těhu ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
17.3.11 12:22

gabka34děkuji :wink: no my co jsme se začali snažit tak po prvé to bylo těhu neplánované, a podruhé to vyšlo při prvním snažení, ale dali jsme si rok pauzu po první revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
17.3.11 12:25

holky a jste v nějaké skupině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
17.3.11 12:27

jsem v jedné uzamčené skupině a pak ve skupině snaženíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty