2. revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
24.9.18 18:33

@Simi777 ahojky, ja mela prvni revizi v 8tt, druha probehla sama v 6tt a treti jsem podstoupila v 7tt..ted cekame holcicku, jsem dnes 24+6tt..bala jsem se silene, kdyz jsem zjistila tehu.. Navic jsem otehotnela po prvni ms po revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.9.18 18:41
@Simi777 píše:
Ahoj holky,jsem po druhe revizi oba v 9tt.Po.prvni revizi jsem.itehotnela po 4 mesicich.
Myslite ze je moznost uspesnosti po treti ?
Uz mam fakt strach..co myslite kolik mam zas cekat ..
Dekuji za radu :(

Kamarádka byla na revizi třikrát nebo dvakrát?? než otěhotněla a porodila zdravou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 19:19

Snad vám to dobře dopadne, já sem letos po 2 SP a teď sem objevila znovu //, mám úplně šílený strach že se zase něco pokazí, takže tě chápu, nezbývá než se modlit a doufat :hug:

• Citovat
  • Upravit
550
24.9.18 19:32

Simi mám za sebou potrat v listopadu v 5 týdnu,březnu v 9 týdnu a červenci v 7 týdnu.Nyní se také zkoušíme znovu snažit.Nám v Caru doporučili čekat 3 ms přičemž potrat brali jako první ms…Nezbývá než doufat.Mám poslední možnost otěhotnět přirozeně,pak už nám byla doporučeno IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 23:18

Mam ZT, pak dite, pak ZT, pak dite. Hledala jsem statistiky a po 2 po sobe jdoucich potratech je nejakych tusim 70 procent, ze to dopadne dobre a 30, ze ne. Nebo tak nejak. Kazdopadne pravdepodobnost, ze to ted vyjde, je vyssi, nez ze to nevyjde.

• Citovat
  • Upravit
10
25.9.18 09:05

Ahoj holky, mockrát Vám děkuji za příspevkya podporu snáď se nám to tentokrát už podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.9.18 09:08
@Simi777 píše:
Ahoj holky, mockrát Vám děkuji za příspevkya podporu snáď se nám to tentokrát už podaří

ahoj, mám za sebou 2 revize a vyžádala jsem si hysteroskopii a objevili mi (jako následek revizí srůsty, které způsobuji potraty), takže doporučuji aspoň toto vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.9.18 14:14

@Maria37 a ty srusty se daji odstranit,nebo jak zazadat o tohle vysetreni.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.9.18 14:20
@Simi777 píše:
@Maria37 a ty srusty se daji odstranit,nebo jak zazadat o tohle vysetreni.Dekuji

zažádej si o hysteroskopii - prohlédnou ti dělohu, většinou vezmou vzorky, jestli tam není třeba infekce - je to v narkoze - tak 10 až 15 min. na sále. Srůsty apod. nejsou vidět na utz. Pokud by ti objevili srůsty, tak ty se potom řeší zvlášť - to musí dělat šikovný chirurg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.9.18 14:49

@Maria37 dekuji Majko.Ja,mnela totiz po prvni revizi problem. Nevzali mi to vse, tak jsem musela podruhe na revizi.Tam mi prej zeskrabli skoro celou sliznici, doktorka namerila jen1,5mm.Tak mne davala hormony.Pak jsu hned po 3 MS otehotnela a o to opet prisla.Tak ted uz jsu ze vseho opravdu na nervy.Ted mam treti tyden po revizi, tak uvidime co dal kdyz po sestinedeli pujdu na kontrolu.Mam ze vseho obavy.Beru listovku,piju kontryhelovy caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.9.18 15:24
@Simi777 píše:
@Maria37 dekuji Majko.Ja,mnela totiz po prvni revizi problem. Nevzali mi to vse, tak jsem musela podruhe na revizi.Tam mi prej zeskrabli skoro celou sliznici, doktorka namerila jen1,5mm.Tak mne davala hormony.Pak jsu hned po 3 MS otehotnela a o to opet prisla.Tak ted uz jsu ze vseho opravdu na nervy.Ted mam treti tyden po revizi, tak uvidime co dal kdyz po sestinedeli pujdu na kontrolu.Mam ze vseho obavy.Beru listovku,piju kontryhelovy caj.

a přesně u toho, když ti sliznice seškrábnou moc, můžou vzniknout ty srůsty… po 3 revizi už by ti měli udělat nějaká vyšetření a řešit to. Já ještě používám Arginin je to dobrá na obnovu - kvalitu sliznice. Držím moc palce, já jsem čerstvě po KET, na který jsem čekala 10 měsíců, protože mi nejdřív nechtěli dělat ani hyster. a potom zjistili ty srůsty a musela jsem znovu… Výborný odborník na komplikace kolem dělohy po revizi je dr. michal mára, ale platí se u něho za úvodní konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.9.18 15:39

@Maria37 tak snad uz to zacnou ted resit,kdyztak zkusim odbornika.Zkusim.I ten Arginin.Dekuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.9.18 20:53

@Simi777 ahoj přidám se k vám s moji zkušeností… v půlce června 1revize po zamlklem těhu ve 12+2, v půlce července kontrola a dva dny na to další revize pro nesprávné vyčištění poprvé, v srpnu kontrola a pořad se tam moji dr něco nezdálo a tak se to snažila řešit, měla podezření na polyp nebo myom tak mě poslala na konzultaci k jinému dr a ten toto nepotvrdil ale řekl ze tam mám rezidium které musí ven a tak mě 2.10 čeká 3revize ale i s hysteroskopii aby to udělali dobre… od 2 revize už 2×ms ale nepomohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 17:47

Zánět?

Ahojte holky.. jsem již podruhé po revizi delohy (porod v 2.trim VVV) minulé jsem musela na dočišteni měla jsem teplotu a rezidua a bolelo mě břícho..nyní jsem 14dni po porodu a revizi a teplotu nemám ale bolí mě celkem dost zada a trochu poboliva i břicho.. dr před týdnem říkal že tam mám ještě 14mm krve takže bych mohla ještě spinit a že by se to mohlo samo vyčistit rezidua nevidel.. tak se i stalo již 3.den trochu spinim (předtím je týden krvacela).. může být i ta bolest zad znak zánětu když jsem bez teplot?? K dr jdu až odpoledne zítra dřív tam není tak jsem z toho čela rozhozena letos jsem měla již 3 narkozy a nechce se mi do další.. prolivam se malinikem a kontryhelem po maliniku vždy začnu vice spínit… Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty