Zamražovat příkrm s rýží?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V klidu to můžeš zmrazit, nic se tomu nestane. Jen teda mě osobně znovu ohřátá rýže nechutnala. Tak se připrav na to, že může pak tenhle příkrm odmítnout, pokud má mlsný jazyk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych to nedelala, protoze ryze je na ohrivani rizikova. Ale pokud to chces delat, tak ji musis co nejdrive po uvareni zchladit a pri ohrivani mit jistotu, ze bude opravdu dostatecne a vsechna prohrata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příkrmy mraž zásadně bez přílohy. A nebo s přílohou a pak si na tom sama pochutnej, abys věděla, jak je to hnusný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rýži nemraz. Zkoušela jsem to, ale při znovuohřátí se z toho stane nepoživatelný kyt. Zkus to zavařit.
- Citovat
- Upravit
Ja bych to zavarila.Ja osobne mam problem s mrazenyma, uvarenyma jidlama tak nejak celkove. Prilohy-tak ty vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za infi, tak si na tom pochutnaji slépky, jeste ze je máme.
- Citovat
- Upravit
Zamrazovala jsem jen zeleninu a maso zvlast, prilohy jsem vařila az pred podavanim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezky den, nějak jsem to přehnala z množstvím vaření příkrmu pro naseho 7 mesíčního prcka. Příkrm je z jasmínová rýže, cuketa, mrkev, kapka oleje- a tak se ptám zda zražujete i příkrmy s rýží. osobně většinou nezamražuju jídlo ani pro nás ani pro deti ale nechci to vyhodit, prece jen je to vareno z domácích surovin. díky za info.