Krupicová kašička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminkymám dotaz. Mám osmi měsíční holčičku a chtěla bych zkusit Krupičku
v kolika stě dávali Krupičku vy? Popřípadě nemáte nějaký recept?
Dokud to syn jedl, dávala jsem instatní, obyčejnou bez příchutí nebo medovou. Pak kaši odmítal. Ani dnes ve 4 tu klasickou v mléce vařenou krupicandu nejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasickou krupičku jsem dělala až tak ve 2 letech, to dítěti nic nedá. Před 1.rokem jsem dělala kaše - jáhlové, rýžové, ovesné, pohankové apod., do kterých jsem dávala ovoce (měla jsem oblíbenou značku Nominal - ty jsou neslazené)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala klasickou krupicovou kaši až někdy okolo třetího roku. Dávala jsem taky primárně kaše instantní - dětské, pak ty od Nominal apod ze zdravé výživy (prostě instantní čistou obilovinu - pohanku, jáhly) a dělala jsem klasickou rýžovou přímo z rýže, když už dcera kousala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasickou krupicí jsem dávala až tak mezi druhým a třetím rokem. Předtím jsem dávala různé instantní kaše. Vždy podle doporučeného věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy, uvarena mouka v mléce, dítěti kromě zacpani žaludku nic nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že do roka by se ani neměla (aspon je na všech vždycky psáno od roka), ale je to jenom zaplacnuti žaludku no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsme ji cca od roka. Kluk ji miluje pořád (bude mu 9). Od začátku ji dělám s různými obměnami, takže jsem na ní dávala různý ovoce + trochu másla, cca od 2 let přidávám i trochu granka.
- Citovat
- Upravit
Je to jen ucpavka, nic to diteti neda. Do dvou let bych vubec nedavala.
Ale teda ja bych si ji dneska dala hned…skoda, ze asi nemame doma mliko…mnam…
- Citovat
- Upravit
Taky se kloním k názoru, že je to nevýživné jídlo o ničem. Daleko lepší je uvařit jáhly nebo něco jiného rozumného. Jo a instatním kaším bych se vyhnula, jde o extrudované výrobky, mají jiný glykemický index (vyšší). Hodnotnější je uvařit kaši poctivě ze základních surovin, i když to samozřejmě trvá déle. Ale podle mého názoru to za to stojí.
- Citovat
- Upravit
Krupicová kaše se doporučuje až od roka, je hodně těžká. Zvol radší lehčí kaše..rýžová, ovesná, kukuřičná, jáhlová..a nejlépe v dopoledních hodinách ![]()
@Hanka1 tak jí miluju
Starší dcera jí občas má a jsem ráda, když nedojí
, ta mladší 2letá jí nechce ani omylem, ta jen ovesnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak jste mě naladily, že jsem si ji uvařila. A kopec Granka navrh. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem muze poprosila cestou domu koupit mliko. Tak koupil balik sesti cerstvych mlik a taky sushi. Tak bude krupicajda zitra. Mnam!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj maminkymám dotaz. Mám osmi měsíční holčičku a chtěla bych zkusit Krupičku
Asi az od 1,5 let ksem davala krupicku.
Ale dcera kdyz byla mala, tak milovala kaše at uz to byla ovesna, rýžová atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasickou krupici jsem delala az kdyz byli kluci ve skolce. Do roka a pul jsem delala ovesne nebo ryzove, pak kase nechteli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky
mám dotaz. Mám osmi měsíční holčičku a chtěla bych zkusit Krupičku