Příkrmy mrkve - alergie?

3155
28.7.19 16:49

Tak třeba jsou to zbytky té mrkve. Já bych to teda nezkoumala. Nevím, proč by každé dítě mělo být alergické a každé jídlo alergen. A ještě zrovna mrkev, která se dává snad jako první a není osypaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28987
28.7.19 17:05

Mladší má přesně hlen a občas nitky krve ve stolici po hodně druzích zeleniny a ovoce. Ted už to neřešíme, prostě nedáváme to, co jí vadí a v poho. Očkovaná teda zatím není a ještě nebude, ale to spíš kvůli tomu, že prodělala neštovice před měsícem, před týdnem skončila šestá nemoc.

Já bych odložila očkování a jela nové druhy příkrmů opatrně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
28.7.19 17:11

@Petula306 já se tím tak trochu uklidňuji, ale po těch peripetiích s průjmy a masivním hlenem jsem prostě opatrná. Ekzém má a poslední dny mi přijde, že ho i víc svědí. Alergolog mě právě varoval, že ač se mrkví začíná, tak může být poměrně silným alergenem. Byla bych šťastná, kdybych to řešit nemusela, to mi věř. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.7.19 17:14

No tak mrkev nedávej, je hromada jiné zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
28.7.19 18:07

@Petula306 samozřejmě že jo ;) jen mě zajímalo jestli fakt třeba po mrkvi to není typické. Vím, že banány mnoho maminek vystrašily hnědýma „žilkama“… No nevím, prostě mě štve to očkování… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.7.19 18:39

@Prtulak já bych očkování neodkládala. Jestli teda nechceš. A mrkev bych zkusila třeba za měsíc nebo nezkoumala kákoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
28.7.19 19:50

@Petula306 já už teď nejsem nadšená, že stále není naočkován, tak prostě budu doufat ve správné doporučení doktorky. Hlen je bohužel nepřehlédnutelný a jak ho vidím tak zkoumám 8o. V každém případě mrkev dávat zatím nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí