Krupicová kašička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@pet p píše:
Taky se kloním k názoru, že je to nevýživné jídlo o ničem. Daleko lepší je uvařit jáhly nebo něco jiného rozumného. Jo a instatním kaším bych se vyhnula, jde o extrudované výrobky, mají jiný glykemický index (vyšší). Hodnotnější je uvařit kaši poctivě ze základních surovin, i když to samozřejmě trvá déle. Ale podle mého názoru to za to stojí.
Souhlasim, instantni kase jsou vyzivove uplne nekde jinde nez varene ze zakladni suroviny, stejne jako zamrazovani prikrmu apod. Ale ne vzdy se chce cloveku varit kasi 15min a jeste cekat nez vychladne, to by me dite za tu dobu snedlo i s botama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
Souhlasim, instantni kase jsou vyzivove uplne nekde jinde nez varene ze zakladni suroviny, stejne jako zamrazovani prikrmu apod. Ale ne vzdy se chce cloveku varit kasi 15min a jeste cekat nez vychladne, to by me dite za tu dobu snedlo i s botama.
Tak jasně když to člověk dá někdy jako nouzovku, tak to je něco jiného. Reagovala jsem na to, jak tu některé maminky psaly, že dávají instatní (pochopila jsem to jako že pořád).
Jinak ale já instantní ani nemám doma, takže u nás není ani jako nouzovka.
- Citovat
- Upravit
Tak hlasim, ze k obedu byla krupicajda, deti vystrachaly Milka zajicky jeste z Velikonoc a udelaly ji pekne hustou, ze v ni stala lzice, to ja rada. A ta rozpustena Milka s maslickem, no mnam
povedla se jim ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1
taky miluju nalámanou čokoládu, asi si jí zítra taky udělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě třeba dcera klasickou poctivě vařenou krupicovou kaši vůbec nesní. Jediné kaše co do ní dostanu jsou Kozí kaše a ty mají i krupicovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen jo to je fakt, co si tak pamatuju, tak jsem ji dělala az pro skolkove deti, tudíž od tech 2,5 az 3 let. Deti ji mají rady porad, hlavne s normalni cokoladou, vždycky tu mame nejake zbyle cokofigurky od Mikulase nebo z Velikonoc, co normalni neji a na krupicajdu nalamane jsou dobre. Ja ji mam nejradeji samotnou nebo trochu poprasit skorici, mnam. My si ji snad dneska udelame uz k obedu…