Zamrazujete chleba?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
gabrielagabri
31.7.13 09:49

zamrazujete chleba?

Jak dlouho vydrzi a jak spravne postupovat, dat na naco pozor? dik moc a moc.mama to zkzsila a v mraznici zplesnivel. pardon za eventualni preklep, tukam z mobilu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16136
31.7.13 09:51

@gabrielagabri v mrazáku snad nemuze nic zplesnivet :O koupim ho, nakrajim na čtvrtky a hodim ho do mrazaku, na nic si pozor nedavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.7.13 09:52

V mrazáku nezplesnivěl, byl „chycený“ už předtím.

Mrazím, hned čerstvý (ne že mi zbyde a tak ho šupnu na mráz), v sáčku - utěsněném.
V tom samém sáčku nechám rozmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
31.7.13 09:52

Zmrazuju pravidelne, protoze kupuju urcity druh a denne se do obchodu, kde ho maji nedostanu a v mrazaku ho mam tak max.2-3 tydny, nikdy nam nezplesnivel

• Citovat
  • Upravit
rachel55
31.7.13 09:53

Taky si myslim, ze uz musel byt chyceny predtim

• Citovat
  • Upravit
2787
31.7.13 10:05

Zamražuju chleba i další pečivo běžně, na nic pozor nedávám, akorát dávám zamrazit čerstvé. Plesnivý musel být už předtím, v mrazáku těžko zplesnivěl.
Když si rozmražuju housky, tak je dám na chvíli do trouby a pak jsou jak čerstvě upečené, voňavé a křupavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
31.7.13 10:06

Zamrazuji. Cely by jsme nestihli snist, tak koupim, rozkrojim na 2-3 dily, dam do sacku a hodim do mrazaku. Po vytazeni je jako cerstvy. Nevim, jak by tam vydrzel dlouho, ja ho mivam tak do 14 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
31.7.13 10:07

Taky občas koupím více chleba, zabalím po pár krajících. Víc jak měsíc to tam stejně není a ještě se mi nestalo, že by to zplesnivělo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
31.7.13 10:08

@Petorka taky uz jsem zkousela zamrazit koblihy a kolace, a dobry. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
31.7.13 10:12

Nikdy mi chleba v mrazáku nezplesnivěl. 8o A to ho mrazím už několik let. Vždy čerstvý, v sáčku. Akorát se mi stalo, že když jsem chléb vytáhla a rozmrazila po delší době (měla jsem ho v mrazáku v jiném chlívku a zapomněla jsem na něj), tak byl u kůrky tvrdý. Což teda nebylo úplně ok. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
31.7.13 10:18

My zamrazujeme snad všechno pečivo - chleba, rohlíky i sladké. Chleba čerstvý a už nakrájený a pak podle potřeby vyndaváme jen plátky.
Také se nám nikdy nestalo, že by se s ním v mrazáku něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
31.7.13 10:24

Taky zmražuju chlaba. Třeba i bábovku, když jí máme hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
31.7.13 10:28

Zamrazuju taky chleba, ted i okurky salatovky - nastrouham nahrubo, dam do pytliku a zamrazim, v zime pak delam okurkovy salat. Stejne si delam i zeleninu na zimu do polivky (mrkev, celer,..) nastrouham do pytliku a zamrazim, hodne toho zamrazujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
31.7.13 10:32

Ty okurky musím zkusit, to neznám. Chleba na plátky a dobře zabalit. Raději kupuji čerstvý, ale někdy to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
31.7.13 10:33

Chleba nakrájím na plátky, zabalím po cca 5 kouscích a dám zamrazit. Pak se vytáhne třeba jenom těch pět kousků aby se to nerozmrazovalo zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný