Zánět ledvin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
18.9.11 14:02

Taky jsem si říkala, že to neni normální… teplotu měla dcerka večer a ráno… zatím je bez teplot… prý to může být jednodenní, říkal Dr. :-( Ale zítra tam zajdu… Třeba bude stačit, když nám vymění atb… v nemocnci byla 3dny na nitrožilním atb a 4dny byla na sirupu… A nevíte, čím to může být, že i přesto, že má atb.má (měla) teplotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.9.11 14:24
mischel89 píše:
Taky jsem si říkala, že to neni normální… teplotu měla dcerka večer a ráno… zatím je bez teplot… prý to může být jednodenní, říkal Dr. :-( Ale zítra tam zajdu… Třeba bude stačit, když nám vymění atb… v nemocnci byla 3dny na nitrožilním atb a 4dny byla na sirupu… A nevíte, čím to může být, že i přesto, že má atb.má (měla) teplotu :-(

Muze to byt cokoli jineho-nesouviset s ledvinama! Co kdyz ma treba sestou nemoc,nebo nejaky jiny virovy onemocneni? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.9.11 14:24

Jak stara je dcerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.9.11 14:25

Jsem z toho na prášky :-( Nevím, co mám pořádně dělat… Ráno tedy vezmu moč a poletíme do nemocnice… chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.9.11 14:26

Příští týden jí bude 16měs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.9.11 14:27

To je o kousek starsi nez ase nemladsi..No,to uz je zahul udrzet ji v nemocnici,co…:-(
Byla jsem takhle petkrat,do roka dcery :roll: Urcite to bude dobre! Pokud ma plnou davku ATB nejen udrzovaci/ neni proc by se to melo vratit! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.11 13:43

Tak jsme dneska byly v nefrologické poradně… výsledky prý dopadly dobře… sediment i CRP je o půlku nižší než byl :-) Takže jsem zase o něco klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
3.5.13 17:17

Ahoj holky, malý měl 3 dny zvýšenou teplotu, myslela jsem si, že je to k zoubkum. Jenže předevčírem, včera a dnes 38,8 a dnes ráno 39,1.doktorka odebrala crp včera bylo 27 dnes 50.Z moči, byly výsledky takové :leukocyty a krev, že prý zánět ledvin. Máme ospen 400 a pokud teploty přes noc nebudou, nemusíme do nemocnice. Zaráží mě, že vy všichni tady v nemocnici byli. Malý má půl roku je kojený a moc čaje pít nechce..Je tu někdo kdo taky nebyl v nemocnici? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 10:34

reflux

Ahoj holky moji rocni dcerce byl zjisteny reflux ledvin 2.a 3. stupne. Pred 2mesici prodelala zanet ledvin a tak ji ted delali vysetreni MCUG. Chci se zeptat zda ma nejaka maminka zkusenost stimhle stupnem refluxu a jak dlouho asi tak trva nez se to vsechno da do poradku? Mam trochu obavu cpat do ni roky ATB :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.15 10:21

Ahoj maminky máte někde zkušenost s pobytem dítěte s vámi v nemocnici?
mám nastydlé ledviny ale vypadá to že skončím na kapačkách zatím se to nějak nezmírnuje a doktorka mě na to upozornila. Jenže mám doma 4 měsíční miminko co kojím může semnou do nemocnice?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA