Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Asi uz pisi pozde, nicmene do budoucna treba, nejlepsi je na zanet mocaku homeopatie CANTARIS CH15,(da se koupit nebo objednat do druheho dne v kazde lekarne) mam to vzdy doma a na cestach po ruce. kdyz citite ze to prichazi, dat si hned 3 kulicky a nechat rozpustit v ustech, pul hodiny pred a po nejist nepit… a za tu pul hodinu se doslova prolit minimalne pul l vody s troskou citronu treba…musi se ty bakterie odplavit, a toto opakovat dokud to neodezni, takze do sebe muzete nalit i 4 l vody behem toho akutniho dne treba. verte vim o cem mluvim, mela sem zanety mocaku porad a diky homeopatii se mi podarilo rozehnat i rozjety zanet, kdy uz sem curala i krev a chodila co pul minuty na zachod a brecela bolesti…ATB sice pusobi rychle, ale je to hrozny svinstvo a pro nekoho kdo na to fakt trpi, je to hruza porad jist antibiotika. Jen je treba to vydrzet nez ta homeo zabere, coz muze nekdy treba trvat i hodku a pul, kdyz uz je to rozjety… proto doporucuju to mit preventivne doma a vzit hned kdy prijdou prvni priznaky… hodne zdaru ![]()
Často jsem trpěla na záněty močových cest - pálení řezání… Řešila jsem to většinou sama pomocí urologického čaje nebo brusinek. Na chvíli to pomohlo, ale po určité době se znovu opakoval. Dvakrát jsem dokonce musela podstoupit nepříjemné¨vyšetření a následovaly antibiotika. Řekla jsem si „DOST“ a vyzkoušela jsem přírodní doplňek stravy na bázi bylinek.
Již po prvních užitích se mi znatelně ulevilo a nyní téměř po 8 měsích se mi zánět neobjevil ani jednou!!
Více info ráda zašlu na email romca. kupcova@seznam.cz
U těch brusinek, z vlastní zkušenosti vím, že fungují, ale chce to kvalitní produkty kde ty brusinky případně samotná d manóza fakt jsou. Vyzkoušela jsem vícero různých brusinek a ty co teď beru jsem objevila na eshopu nutraday. Ty původní z lékarny byly úpln ěk ničemu.
Já jsem četla na internetu, že na močák je důležité, aby nějaký ty doplňky obsahovaly d-manosu, znáte to někdo?
Dobrý večer holky mám dotaz
Dnes ráno když jsem šla na WC jsem citila mírně pálení močaku a tak dnes opodledne sem šla do lékárny a zeptala se co pomáhá, paní mi dala
D-mannose Cranberries drink Čaj. Brusnicova příchuť chci se zeptat jestli stym nemá někdo zkušenost a či zabírá, a za jak dlouho mockrát děkuji ![]()
Ahoj, taky už skoro dva roky trpím na záněty močových cest opakovaně a vím jaká je to otrava..loni jsem si s tím pěkně užila…teď jsem, ale začala užívat lichořeřišnici a k tomu mutaflor, který mi předepsal urolog jako prevenci a mám zatím klid…jinak pokud začnu cítit, že mě trochu pobolívá močák…zabírají mi kapky rowatinex(ne tablety, ale kapky)…tak vyzkoušejte…:)