Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Suzuveverka tak třeba to je vázne jen slabá viróza a brzy bude klid
jinak moje malá mela ty horečky nejhorší při trojkach paradoxně horší než ty stoličky ![]()
@saadet No trojky teď asi rostou, podle toho, jak si pořád hrabe rukama do pusy. Ale ona mi odmítá ukázat zuby, i dneska u doktorky bylo otevření pusy větší boj, než pak odběr krve z prstu na CRP ![]()
A doufám, že to bude brzo lepší. Mám měsíc do porodu a dvě probdělé noci mě docela odrovnaly ![]()
@Suzuveverka ono obecně se říká ze při zubech je tělo oslabenejsi tudíž náchylnější k virozam atd - proto často k zubum se připisují teploty, průjem, rýma atd…no každopádně ať mate brzy klid, trojky venku a mrně v brisku v pohodě ![]()
@saadet To tak nějak bude, před vánoci jak donesla malá domů chřipku, tak se jí v té době krátce po sobě prořezaly všechny čtyřky. Ale to bylo jasné, o co jde, protože to chytla celá rodina. Teď měla nad ránem zas 39, ale pořád jen teplota a nikdo další zatím s virózou nepadnul, a to s ní tady u mamky spíme v jedné místnosti dvě a v dost těsném kontaktu je s ní přes den i babička. Jak dlouho to může trvat, kdyby to bylo k zubům? Snad ne než se prořežou, potřebuju se už pomalu přesunout domů a chystat věci pro mimino a do porodnice ![]()
@Suzuveverka hele u nas to nejdyl bylo myslím 5-6 dni. Ale třeba od prosince do ledna to mela 3× 2-3 dny a to ji vylezly za tu dobu 2 trojky
ale jak jsem uz psala 100% to potvrzené nemáme jen to fakt k tomu spěje tím ze nic jiného ji neni (naštěstí) a na periodické horečky prý také nevypadá…