Zánět po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
193
11.8.11 21:05

Zánět po revizi

Prosím o radu. V pondělí jsem byla na revizi a dnes odpoledne mne začalo pobolívat bříško. Začala jsem i trošku více krvácet (ne moc) a teď mám zvýšenou teplotu cca kolem 37. Máte někdo zkušenosti jestli se tak může projevovat zánět nebo můžu být v klidu? Jsem z toho nervozní . Děkuji za Vaše rady a zkušenosti. Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
11.8.11 21:20
jestli máš křeče v podbříšku taky by to zánět mohl být,raději si zajdi hned zítra k lékaři ať tě zkontroluje,já mám za sebou 2 revize a po té 1 revizi jsem dostala hodně silný zánět asi po 14 dnech po zákroku a skončila jsem na nemocenské na dalších 5 týdnů
nik11 píše:
Prosím o radu. V pondělí jsem byla na revizi a dnes odpoledne mne začalo pobolívat bříško. Začala jsem i trošku více krvácet (ne moc) a teď mám zvýšenou teplotu cca kolem 37. Máte někdo zkušenosti jestli se tak může projevovat zánět nebo můžu být v klidu? Jsem z toho nervozní . Děkuji za Vaše rady a zkušenosti. Niki
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
11.8.11 21:35

Děkuji, ráno si zajdu a jak jste to léčili? Bylo jsi doma nebo v nem. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.8.11 21:44

ahoj nik - už jsme si někde psaly
hmm, mohl by to být zánět. na nemocnici to nebude, bud na atb, nebo nějaké výplachy, to zhodnotí dr.
jedině že by to nebyl zánět ale zvrtaná revize - ale zajeď ke svému gynekologovi každopádně. kdybys jela n ěkam do nemocnice, tak tam raději udělaj druhou revizi, než by zkusili přeléčit - a přeléčení je pro tebe šetrnější…

ale nemusí to být vůbec nic, já taky ze začátku chvíli krvácela, chvíli ne, a při obnovení krvácení mi bylo blbě, ale srovnalo se to samo… tak uvidíš.

pa
har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
11.8.11 21:52

děkuji, mám 37,5 tak snad to povolí ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.8.11 22:11

Ta teplota,něco tam bude,jinak břicho pobolívat může,ale teplota by být neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
12.8.11 07:50
Já jsem dostala antb.a jak jsme psala skoro 5 týdnů jsem potom zůstala ještě doma
nik11 píše:
Děkuji, ráno si zajdu a jak jste to léčili? Bylo jsi doma nebo v nem. ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.8.11 12:01

Tak já měla podobné příznaky + ohromné bolesti. v den kdy mě měli pustit domů přišli na to že mam silný zánět a domů mě nepustili i když sem jim slibovala hory doly, musela jsem zůstat v nemocnici na ATB ještě týden, ale já měla takové problémy, že mi první dny museli píchat injekce proti bolestem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.22 17:25

Rosemary26

Ja byla na revizi v utery, v nedeli zacali bolesti. Bez krvaceni. Sla jsem radsi na pohotovost, tam mi rekli, ze zadne zbytky nezustaly, ale muze se stat, ze ten zasah zpusobi zanet, ktery u me zacinal. Hned nasadili atb. Po 3 dnech je mi lip, ale zadna slava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
15.11.22 17:49

Já byla taky na revizi v pondělí 7.11…je nas tady nějak moc… :,( :,( překvapuje mne že břicho mi také stále bolí tak nám trochu obavy ale teplotu nemám…jakmile by byla jela bych okamžitě k doktorů pro antibiotika, po takové zákroku to neni sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.22 17:54

Já teplotu naštěstí taky ne, ale ten zánět tam je. Dá se to vydržet, ale jsem od neděle vlastně v předklonu a to mi řekla doktorka, že jak půjdete do předklonu, tak to není v pořádku. Prášky nesnáším, ale vím, že když by se to zanedbalo, tak bych to mohla léčit hooodně dlouho. Tak držím palce, at je hlavně brzo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty