Zánět prsu - ATB?

10652
3.10.11 07:29

zánět prsu-ATB?

zdravím maminky,
prosím prosím o rychlou radu..můžu se zánětem prsu k dětskému lékaři?napíše mi na to něco?nebo poradí?Gynekologa mám daleko a praktickej dr. má dovolenou a zastupuje ho „údržbář“ kam se mi opravdu nechce :evil: .děkuji za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
518
3.10.11 08:04

Za zeptání sice nic nedáš,ale pochybuju,že Ti dětský lékař napíše ATB (možná se pletu).Taky jsem měla zánět prsu a doktorka mě poslala na chirurgii,tak se zkus poptat ještě tam pokud to máš blízko.Přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
3.10.11 08:40

děkuji už jsem volala k dětskému dr. něco mi poradil tak uvidíme..díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
3.10.11 08:51

ahoj mě napsala homeopatika :-)

• Citovat
  • Upravit
10652
3.10.11 09:22

peti a pamatuješ si název?:) mě doporučil tvaroh s alkoholem na prso a brufen tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
3.10.11 10:06

tvaroh mi Dr. nedoporučovala jelikož se tim ůže zastavit laktace, nesmí to být studený ale vlažný, ale je fatk že soupsta dr. to doporučuje :-(
mě doporučila Belladona - 5kuliček pod jazyk a nechat rozpustit, fakt pomáhaly :-) tady je odkaz na celý rady pro kojení a záněty při kojení jaký jsou nejlepší,někde v pllce stránky jsou napsaný i ty Belladona :-) snad ti to pomůže

• Citovat
  • Upravit
PetkaSv
3.10.11 10:09

Hlavně pořádně odstříkávej, ručně, protože jakmile je to tvrdý hodně bolavý a máš teplotu je to vážný a chce to do nemocnice, to mlíko se tam srazí a nejde vyndat jinak než operativně, takže fakt ručně odstříkávej a zahřívej, já ze začátku na záněty trpěla děsně, jednou jsem seděla a měla jsem nahřívací polštářky a zahřívala a tři hodiny ručně odstříkávala, je to blbý ale nejlepší odsávačka je mimino pokud nechce věřím tomu že to fakt i bolí, znám to popros manžela, je to blbý ale je to to nejlepší co zabírá a nebo fakt masíruj, zahřívej a odstříkávej to pomohlo mě, chlap nebyl doma :(

• Citovat
  • Upravit
10652
3.10.11 11:07

peta jo super děkuji zkusim,na homeo nedám dopustit(co se týče synové rýmy,nebo mé laktace dost mi poohly) zkusím.no já zatim se snažím rozmasírovat a kojít a mezi tím i odstříkat i když to moc nejde zase to prso tak plný nemám :think: tak snad to nebude tak strašný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
3.10.11 11:12

Pavli ty kuličky se berou třikrát denně :-) ať je líp :-)

• Citovat
  • Upravit
10652
3.10.11 11:15

jj jestli se dobelhám do lekárny tak si tam skočím doufám že budou mít pže tady na malém městě toho z homeo moc nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová