Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@PetraJ Ahoj, tak dneska mi to po 4 měsících bezvýsledné léčby řízli. Plus ATB samozřejmě. Čekala jsem narkozu, ale prý tam nebyl absces, tak bez narkozy..Nikomu nedoporučuju. Bolestivý zážitek..
@Qwentin píše:
@PetraJ Ahoj, tak dneska mi to po 4 měsících bezvýsledné léčby řízli. Plus ATB samozřejmě. Čekala jsem narkozu, ale prý tam nebyl absces, tak bez narkozy..Nikomu nedoporučuju. Bolestivý zážitek..
je to je mi líto, já myslela, že to jde rozehnat atb tak ať tě to nebolí a brzy se to zahojí. Já měla zánět slabší, Rozehnal ho tvaroh, teplé sprchy a paralen, ale měla jsem u něj horečky a zimnice.
Příspěvek upraven 06.08.19 v 01:48
@sonnys Děkuji moc
. No já to léčím už cca od začátku dubna a nehojí se to. MUDr. říkal, že se to může vléct i mnoho měsíců. Ale aspoň jsem si počkala na empatického chirurga, aspoň jsem s ním byla v klidu. Vše mi vysvětlil a dělal to šetrně, i když to bolelo jako hrom.. A řezal i do bradavky, která nebyla umrtvená. Problém je, že neví, co to je. Prý zánět, ale žádný hnis uvnitř nebyl. Dříve z toho hnis tekl. Byla jsem na sono, dle primáře prý v pořádku. Na incizi taky v pořádku, ale bolí to a zapálené to mám stále…Asi začnu dávat ten tvaroh, až se rána zahojí…Ještě jednou velké díky za milá slova
.
@Qwentin
teda to musí být nepříjemné, řezat bez umetvení br úplně mám hodinu, jsi dobrá jaká to zvládla. Drž se a no a ten tvaroh mi moc pomáhal, vytahuje horko i hnis a záněty, tak moc doporučuju, jen co to půjde dělat tvarohové zábaly… já to měnila po cca hodině vždy… byla jsem omotaná fólií, abych nešpinila
a měla jsem u toho 40cítky a zimnice…
@sonnys Děkuji moc,
,jsem teď na ibalginu, hned jak to přichází k sobě, tak si ho vezmu. Zítra, doufám, to už bude v pohodě. Ten tvaroh si tam určitě budu dávat. PS: Tvrdý, nebo ten ve vaničce? ![]()
Ještě jednou velké díky
![]()
@Qwentin píše:
@sonnys Děkuji moc,![]()
![]()
,jsem teď na ibalginu, hned jak to přichází k sobě, tak si ho vezmu. Zítra, doufám, to už bude v pohodě. Ten tvaroh si tam určitě budu dávat. PS: Tvrdý, nebo ten ve vaničce?
Ještě jednou velké díky![]()
Měkký ve vaničče, je to opruz jak se to matlá a teče, ale co člověk neudělal, aby se mu ulevilo… zabalila jsem se do potravinové fólie, abych ten tvaroh pak neměla všude ![]()
@sonnys píše:
Měkký ve vaničče, je to opruz jak se to matlá a teče, ale co člověk neudělal, aby se mu ulevilo… zabalila jsem se do potravinové fólie, abych ten tvaroh pak neměla všude
Tak to tedy vyzkouším, zatím tam mám jizvu s drénem, ale až to odstraní, tak kdyby to dělalo zase problémy, tak to na to prso napatlám… ![]()
@Qwentin píše:
@sonnysTak to tedy vyzkouším, zatím tam mám jizvu s drénem, ale až to odstraní, tak kdyby to dělalo zase problémy, tak to na to prso napatlám…
Je tak třeba už budeš mít pokoj a nebude to potřeba, moc ti to přeju. Jizvy se neboj, ona po čase nebude vidět
kamarádka teda po cca 2 letech vypadala jak když ji nikdy neřezali
.
@sonnys píše:
Je tak třeba už budeš mít pokoj a nebude to potřeba, moc ti to přeju. Jizvy se neboj, ona po čase nebude vidětkamarádka teda po cca 2 letech vypadala jak když ji nikdy neřezali
.
Děkuji, děkuji moc
, dneska jsem byla na kontrole, drén je pryč, do živé rány lili peroxid, takže nic příjemného. Rána je jako vrata, nezašil mi to. Prý se to zacelí
.Jen doufám, že se to vyléčí, nic jiného si nepřeji. Sonnys, strašně moc Ti děkuji za podporu..
![]()
Také nedoufám ve vyléčení antibiotiky. A to jsem měla širokospektrá. Chtěla jsem to vyříznout už dnes, ale doktor v nemocnici chce čekat ještě týden. Nevím naco pořád čekají. Asi zbytečně nechtějí dělat jizvu. Doktorka na sonu mi říkala, že si prý musím půl roku počkat, než se to vyléčí
. Tak jsem jí řekla, jestli se v tom čase nespletla. Prý néééé
.