Zánět - revize - neplodnost

Anonymní
22.9.11 17:30

Zánět-revize-neplodnost

Ahoj holky.Snažíme se už přes rok a stále se nedaří.Před 4 lety jsem byla poprvé těhu ale samovolný potrat ve 13 týdnu :-( Pak se povedlo po roce ale zam.těhu v 10 týdnu :-? Byl zázrak že jsem otěhotněla protože jsem měla silný zánět dělohy tak se asi nemohlo mimi vyvíjet.Následná revize a silná atb kvuli tomu zánětu.Vše pak o.k i stěry prostě jsem v pořádku.Ale těhu nepřichází.Mohl by ten předešlí zánět třeba zavinit srusty nebo jinou neplechu?Mám jinýho Dr.kterej je fakt pečlivej ale když sem se ho na to ptala tak mě řekl že je vše v pořádku ale jak to muže vědět když s ultrazvuku to asi nepozná :nevim: :zed: Mám si sama říct o laraskopii?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
22.9.11 17:34

Nevím, to je možný, ale doufám, že se zadaří co nejdříve. Jinak čím ten zánět byl vyvolaný? Jestli se můžu zeptat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 17:38
Sumaya píše:
Nevím, to je možný, ale doufám, že se zadaří co nejdříve. Jinak čím ten zánět byl vyvolaný? Jestli se můžu zeptat. :think:

Asi s předešlé revize,dělali mi pak ještě jednu a porád mě bolelo břicho,Dr řekl že mám zánět levého vaječníku nasadil atb a pak bylo vše o.k ale stejnak sem se necítila dobře,dr mě ujistil že je to o.k i krev mě vyšla dobře ale měla jsem furt divnej výtok a divné bolesti v podbřišku a pak jsem nějak za pár měsícu otěhotněla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4880
22.9.11 17:48

Ajoo. No, když se snažíte přes rok, tak taky bych si řekla o laparoskopii, aby se vědělo, jestli po tom zánětu je vše v pořádku. Zkus to doktorovi navrhnout. Jak jinak můžou zjistit, že je vše ok? Jinak moje mamka také měla nějaký zánět a musela ihned na sál, ale už si nepamatuje, co to bylo, myslím zánět vejcovodu nebo vaječníku, ale nevzali jí nic. Řekli, že přijela za pět 12 a pak ještě otěhotněla po tom prodělaným zánětu 4krát. :kytka:

Já bych žádala tu laparoskopii, aby ti třeba profoukli vaječníky nebo jak se to dělá, protože tam třeba nějaký srůst být může, který se neukáže na utz při kontrastní látce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí