Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, prosím Vás, je zde někdo komu se pořád vrací zánět šlach? Měla jsem v r. 2017 v ty ruce tukovou bouli, 2018 první zánět šlach, 2020 druhý zánět šlach, 2021 třetí zánět šlach to už mi i pichali kortikoidy a nyní opět šílená bolest. Mám to zápěstí pořád citlivější než to druhé na námahu. Ale teď opět cca od čtvrtka lehká bolest, v pátek horší při řízení auta šílene, neudržim ani hrnek nebo talíř v ty ruce, teď jsem se o ní nedopatřenim opřela když jsem se chtěla otočit na posteli a bradou přímo do matrace protože jsem se neudržela… Už jsem navázala odpo ibalginem a teď zatejpovala…
Nyní ve středu jsem nastoupila do nové práce takže nemůžu hned být doma… Vrací se to stále taky někomu? Už mě to nebaví ![]()
Já mám pořád záněty šlach v zápěstí, kotnicich, poslední měsíce i prsty na nohou…je to otrava, ale stačí nosit pár dnů ortezu nebo vázat, mazat dolgitem a ono to přejde…pokud to oteka tak aescin. Jinak nic moc nepomáhá…někdo to dává do sádry…měla to kamarádka před pár lety…3 týdny v sadre a za 14 dnů se jí to zase vrátilo…