Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, které jste užívaly Synarel, udělaly jste během užívání nějakou botu, myslím při stimulaci na IVF.
Mě se povedlo ráno stříknout málo a večer taky, tak jsem stříkla podruhé, jsem zvědavá jak tohle dopadne.
Je to průšvih?
Myslím, že není, já ze začátku stříkala do každé dírky a měla jen do jedné…ono ten sprey se asi nedá až tak úplně dávkovat. Držím palečky ať se zadaří a brzy s manžou (přítelem) najdete //
Iwetko děkuju za odpověď a prosímtě, mohla by jsi trochu popsat kam si to stříkání do nosu směřovala, mě to trochu vytíká do krku a z návodu to nechápu… mám prostě obavu abych to nedělala úplně špatně.
Taky jsem sprey cítila v puse (tomu asi nezabráníš) tak jsem to řešila bomparama…vzala si bombón a pak si stříkla do nosu…
delas to spravne ja ho mela 3mesice:Da taky jsem nekdy strikla dvakrat kdyz se to poprve nepovedlo..nic se nestalo ![]()
Ja si jednou (hned druhy den, jeste jsem nebyla zbehla) strikala vecer po tme, nerozsvitila jsem si a nesundala jsem si tu krytku, jen tu obroucku. Divila jsem se, ze jsem nic necitila a jeste mi to tece po rukach ![]()
Ale nic se nestalo, v patek mi vzali 17 vajicek ![]()
Holky dík ![]()
Andy, dobrá historka
![]()
Já si připadám jako blbec, zmatkuju… ![]()