Zápisy do MŠ ve 2 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
24.2.06 21:33

S temito otazky se nejlepe obrat na reditelku skolky, kterou jsi si vybrala. Vse zalezi na ni a na poctu deti, ktere se do skolky prihlasi. Podle meho okoli mi pripada, ze skolky, zacinaji praskat ve svech. Hodne mych kamaradek, dite do skolky nevzaly, protoze jsou na materske s druhym miminem. Matky, co jdou do prace maji prednost.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.2.06 21:39

Ahoj.myslíte si,že vezmou holčičku v říjnu bude mít 3 roky,jen na 2-3dny do školky? Mám ještě 4měs.chlapečka,tak asi budu mít smůli,co? Není brzo dávat ve 3letech do školky? nemohu se rozhodnout,okolí říká,že je malinká a taky prý bude hodně nemocná. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.2.06 21:02

Ahoj,
po precteni tehle diskuze jsem si dneska dosla do Jeslicek.
Chtela bych do prace nastoupit v zari06 to bude H 2,5roku.
Tak mila pani reditelka sepsala se mnou dotaznik a jsme prihlaseni.
myslim si ze Honzik jeste neni schopny se o sebe postarat tak, aby mohl
do skolky. Kde treba deti uz samy ji… Pani reditelka mi take rekla, ze tam je i par triletych deti.
Jestli vas zajima chod jeslicek pro maminky, ktere o tomto uvazuji:
dite nemusi sebou nosit dalsi veci na prevliknuti- dostanou „erarni“, vcetne plen.
cena 22jidlo+50"skolne" - dle mesta to bude ruzne
prijmaji deti od 6mesicu-3let
a o deti se staraji zdrav. sestry.
Bohuzel jsem to jedine jeslicky v nasem meste, tak na vyber neni.
Do tech samych jesli jsem chodila i ja a mam prijemne vzpominky. Prala bych si, aby Honzik na sve detstvi zpominal taky v dobrem jako ja.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 11:12

Kac, dcera chodi do jesli od jejiho dvou a ctvrt roku. Berou deti od roka do tri let. V dobu nastupu byla pres den bez plen, ale potrebovala asistovat u curani, oblekani a jidla. Obleceni maji svoje, pouze na spani nejake erarni kosilky. Je tam moc spokojena a my take. Udelala velky pokrok v oblasti mluveni a vztahu k detem a svoji „samostatnost“ ohledne curani, oblekani a jidla zdokonalila. Akorat nase jesle jsou v obvode taky jedine, ale cenove trochu jinde: mesicni pausal (nezavisi na dochazce) 2.000,– + 35,–jidlo/den. Jo, kdyby jsme nebyli za nasi mestske casti platime pausal 5 litru :-))), i tak je tam hodne deti z jinych obvodu. Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.14 08:33

Ahojky :-). Chci ozivit diskuzi a zeptat se, chodili nektere vase deti do skolky driv nez ve trech letech? Konci mi rodicak v zari 2015 a mala bude mit dva roky a 4 mesice, je nejaka moznost, ze by mi ji vzaly do skolky nebo mam resit jesle? Dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit
119
17.3.14 17:47

Dcera začala chodit do školky v září, 3 měla teď v lednu. Kamarádky syn taky v září a 3 bude mít až v květnu. Hodně záleží na školce, protože ve městech bývá docela problém s přijetím kolikrát i čtyřletých dětí. Zajděte k zápisu a uvidíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 18:45

@Liciáš takze ta moznost tam je, kdyby bylo misto. Tak dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit
119
22.3.14 18:26

Pokud bude místo, rozhodně tam šance je. My bydlíme na vesnici a děti přijímali i během roku. V našem oddělení bylo v září myslím 6 dětí, které ještě neměly 3 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.14 00:20

Ahojky, ráda bych se zeptala, je možný že už to tady někdo zmiňoval, ale potřebovala bych to vědět ještě jednou, proty méně chápavé :P mám holčičku narozenou 9.1.2013,RP mi končí březen 2015. Chci vědět zda mám jít s malou na zápis už teď v roce 2015 na jaře, jestli je to vůbec možné a myslíte, že by byla šance že by jí vzali od září?? nebo mám počkat až budou malé 3.roky a pak jít, vím že mi to nikdo líp neřekne než ředitelka školky, jde mi jen o vaše zkušenosti. děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5826
9.12.14 00:33
@Anonymní píše:
Ahojky, ráda bych se zeptala, je možný že už to tady někdo zmiňoval, ale potřebovala bych to vědět ještě jednou, proty méně chápavé :P mám holčičku narozenou 9.1.2013,RP mi končí březen 2015. Chci vědět zda mám jít s malou na zápis už teď v roce 2015 na jaře, jestli je to vůbec možné a myslíte, že by byla šance že by jí vzali od září?? nebo mám počkat až budou malé 3.roky a pak jít, vím že mi to nikdo líp neřekne než ředitelka školky, jde mi jen o vaše zkušenosti. děkuji :kytka:

Proč anonymně? :think: Intimní téma to rozhodně není :nevim: Jinak být tebou, jdu spíš k zápisu do jeslí, tak jsem to udělala já, malé budou 2 v únoru a už od listopadu tam chodí. Do školky jsem to ani nezkoušela, u nás neberou ani 3 leté. K zápisu do školky se chystám až v roce 2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.12.14 00:47

@krtek7489 děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.12.14 01:13

@krtek7489 Já to tedy také zkusím spíš do jeslí, ty jsi byla s malou na jaře na zápisu a nastoupila, až v listopadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
9.12.14 01:27

@Mínaa naše je tedy listopad 2012, ale k zápisu s ní jdu, jesle tu žádné nejsou. Akorát máme zatím pořád problém s plenama :zed:. Ale říkám si, do září času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.14 01:34

Mala ma 2,5 r. A jsme od 2 let jako nahradnici…a ted se uvolnilo misto s tim, ze zaplatit prosinec, i kdyz tam skoro nebude nebo papa a dame prednost jinemu diteti. Takzd platime prosinec a zkusime to…aspon ji tam jednou tento tyden uz dam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
9.12.14 02:06
@Mínaa píše:
@krtek7489 Já to tedy také zkusím spíš do jeslí, ty jsi byla s malou na jaře na zápisu a nastoupila, až v listopadu?

Zápis do jeslí je až na přelomu května/června (nevím, jestli je to všude stejné). Na těch 46 h měsíčně nastoupila v listopadu, mě končí 2 letá RD v únoru, nastoupím do práce na plný úvazek a malá začne chodit na denní, celodenní docházku. V jeslích bude do srpna 2016,to jí bude 3,5,pokud jí přijmou ve školce, bude pokračovat už ve školce. Pokud ne, bude další rok pokračovat v jeslích a do školky doufám pak už nastoupí v září 2017.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí