Zápisy do MŠ ve 2 letech?

233
21.2.06 12:40

Zápisy do MŠ ve 2 letech?

Maminky jdete k zápisu do MŠ pokud má Vaše dítě např. tento rok březen duben 2 roky a příští rok v březnu když bude mít 3 roky chcete ať nastoupí do školky?

Pro maminky z Ostravy-Dubiny(Hrabůvky) ..můžete mi doporučit nějakou školku se kterou jste spokojené?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
21.2.06 12:48

Ahoj,myslím,že musíš. Kubovi teď byli dva a jdeme k zápisu. Chci,aby příští školní rok nastopil v prosinci. Takže podle mě jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.2.06 13:21

Ahoj, my taky pujdeme k zapisu ted a Niki budou 2 roky v cervnu a rada bych, aby zacala pristi rok chodit.

ahoj Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
21.2.06 13:25

A půjdete do více školek? Mám strach, že jí tam pak třeba nevezmou. Kdy se to rodičům vůbec oznámí?A co pak když odmítnou:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
21.2.06 13:29

Holky, poraďte. Naše Niki bude mít v květnu 2 roky. Chtěla bych, aby šla do školky příští září ( bude mít 3 roky a 3 měsíce)
Musím ji jít přihlásit už letos??? A kdy jsou termíny, to má každá školka jinak???

Díky minonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.06 13:39

Urcite zajdete na zapis uz ted. Chtela jsem dat malou do skolky ted na jare, nevezmou ji (nepodala jsem prihlasku min. rok). Prednost maji deti 3-lete a starsi. Tak mi to rekla reditelka ve skolce.
Asi taky zalezi na skolce ale radeji bych tam sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
21.2.06 13:46

Minonko,
pokud ti holčička nastoupí až v září,letos na zápis nechoď,je to zápis na školní rok 2006-2007 a ty chceš,aby nastoupila až ve školním roce 2007-2008.
Jo,jo,školka už je v tomhle malá škola :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.06 14:04

Maminky, je to presne jak napsala HanaZana. Letos v breznu-dubnu jsou zapisy na skol. rok 2006-07. Plati to pro deti, ktere behem tohoto roku budou mit tri roky.
V pripade, ze je dite mladsi a uvazujete o skolce je tam treba zajit a podat prihlasku. A pak zalezi na skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
21.2.06 14:07

Ahoj holky,

moje Eliška je narozená v dubnu 2004, v dubnu 2007 bych ji chtěla dát do školky. Přihlášku mám podanou už od září 2005…
Myslíte, že nás na ten zápis pozvou, nebo to mám hlídat sama?
A ještě - vím, že jednou z podmínek přijetí do školky je, že dítě je bez plínek… což my při zápisu určitě nebudeme.
Bude to problém? Co vlastně po dětech na zápisu chtějí?

Díky za odpověď,

Baghira a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.06 14:17

Myslim, ze si musis termin zapisu ohlidat sama a dojit tam.
Pokud vim tak zakladni podminkou je, aby bylo dite bez plen a chodilo na nocnik-zachod, umelo se samo najist a trochu oblect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
21.2.06 14:49

No ale když ji půjdu zapsat teď ( 2 března má 2roky) tak plínky mít bude. Ale chci ať nastoupí v březnu 2007 tak to snad plínky už mít nebude ne? Jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.06 15:15

no jasne, to uz budete davno vpoho. Mala ma 2.5 pres den bez plen. Jen na noc ji musime davat, do rana je to dlouha doba a nevydrzi. Hodne pije.

• Citovat
  • Upravit
97
22.2.06 14:42

Ahoj holky,
tak nevim jestli mame jit letos nebo az pristi rok. Niki je rozena v cervnu 2004 a chtela bych aby zacala chodit v roce 2007/cerven - ale nevim, jestli je cerven dobry, jestli pres prazdniny skolky funguji, tak jestli to nemam nechat az na zari 2007 -a to pak mam jit ted na zapis ? ach jo. Snad mi tam poradi, koukneme se tam.
Kazda skolka ma svuj vlastni den zapisu nebo je to stejne ?

diky monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.2.06 15:06

Chces-li dat malou do skolky v cervnu 2007, mela bys na zapis ted (skol.rok 2006-2007). Pokud ji das do skolky az v zari 2007 tak staci zajit na zapis az pristi rok na jare(skol. rok 2007-2008).Myslim, ze terminy zapisu jsou ruzne (vetsinou brezen-duben)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.2.06 15:30

Ahojte,

som v takej istej situácii, malá bude mať v dubnu 2006 - 2 roky, takže podľa vašich rád by sme mali ísť na zápis už teraz na jar.

Chcem sa ale spýtať skúsenejších - je potrebné už teraz nahlásiť v ktorom mesiaci chcete dieťa v školke umiestniť ?
Ja napríklad čakám teraz v lete ďalšie mimi a dcérke deti vyložene chýbajú, takže uvažujem, že by som ju skúsila dať do školky už pred jej 3 narodeninami. Závisí to však podľa situácie ako sa vyvinie (napr. či malá bude dostatočne samostatná a podarí sa nám zbaviť plienok) a to takto dopredu neviem odhadnúť.

Čo si o tom mysíte?
Crnkapinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí