Zapomenuté vejce bez ledničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
8.4.21 13:29
@Aduš8 píše:
Ja letos koupila krátce před Velikonocemi hotová uvařená a obarvená vajíčka a je na nich datum do 18.4. A nemusí se skladovat v lednici. Běžně je ještě všude mají v regálech u nás v obchodech (Německo)

Ty z obchodu bejvaj v něčem namočený, aby vydržely. No nic, tyhle asi vyhodim a udělám si pomazánku z čerstvejch, díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.4.21 13:35

@Lily Evans My jsme barvili v neděli, taky jsou celou dobu na stole v teple a dnes jsem jedno úplně v klidu snědla a hodlám v tom pokračovat i zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
8.4.21 13:37

@Lily Evans jako že týden byly při pokojové teplotě? 8o 8o Do toho bych teda nešla… :nevim:
Ale risknout to můžeš no… :lol: :lol:
Jako kdyby byly venku půl dne, tak budiž… Ale tohle mi přijde moc.
Já teda dělám po Velikonocích vajíčkovou pomazánku, ale vajíčka mám na stole na ozdobu max. v neděli odpo a pak v pondělí dopoledne. A pak už jen skladuji v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
8.4.21 13:40

Já měla za to, že vařené vejce vydrží dlouhodobě (třeba ten týden) v pokojové teplotě. Brávali jsme si je s sebou třeba na dovolenou. Když je možnost, dávám je do lednice, ale nutné to podle mě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.4.21 15:03
@Aduš8 píše:
Ja letos koupila krátce před Velikonocemi hotová uvařená a obarvená vajíčka a je na nich datum do 18.4. A nemusí se skladovat v lednici. Běžně je ještě všude mají v regálech u nás v obchodech (Německo)

Ale ta jsou jeste zakonzervovaná pryskyřicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport