Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Aduš8 píše:
Ja letos koupila krátce před Velikonocemi hotová uvařená a obarvená vajíčka a je na nich datum do 18.4. A nemusí se skladovat v lednici. Běžně je ještě všude mají v regálech u nás v obchodech (Německo)
Ty z obchodu bejvaj v něčem namočený, aby vydržely. No nic, tyhle asi vyhodim a udělám si pomazánku z čerstvejch, díky všem ![]()
@Lily Evans My jsme barvili v neděli, taky jsou celou dobu na stole v teple a dnes jsem jedno úplně v klidu snědla a hodlám v tom pokračovat i zítra ![]()
@Lily Evans jako že týden byly při pokojové teplotě?
Do toho bych teda nešla… ![]()
Ale risknout to můžeš no…
![]()
Jako kdyby byly venku půl dne, tak budiž… Ale tohle mi přijde moc.
Já teda dělám po Velikonocích vajíčkovou pomazánku, ale vajíčka mám na stole na ozdobu max. v neděli odpo a pak v pondělí dopoledne. A pak už jen skladuji v lednici.
Já měla za to, že vařené vejce vydrží dlouhodobě (třeba ten týden) v pokojové teplotě. Brávali jsme si je s sebou třeba na dovolenou. Když je možnost, dávám je do lednice, ale nutné to podle mě není.
@Aduš8 píše:
Ja letos koupila krátce před Velikonocemi hotová uvařená a obarvená vajíčka a je na nich datum do 18.4. A nemusí se skladovat v lednici. Běžně je ještě všude mají v regálech u nás v obchodech (Německo)
Ale ta jsou jeste zakonzervovaná pryskyřicí