Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
pročítám tu diskuze, ale nikde jsem nenarazila na odpověď pro moji otázku.
Zapomněla jsem si vzít Duphaston (beru ho na otěhotnění od 16-26dne cyklu)
a dostala jsem předčasně MS
je víkend a nemám možnost cinknout mému gyndařovi. No a právě nevím, zda mám prášky dobrat i přestože mě začala MS nebo ne.
Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:10
ahoj Andrejko, jak mi sdělila lékařka, tak duphaston není na otěhotnění, ale já ho beru proto, že mi neroste děložní sliznice a mám jí dost tenkou a kdybych otěhotněla, tak mi hrozí potrat, protože se embryo nemá kde uhnízdit. Mně tedy zbývaly poslední dva dny duphastonu (min. měsíc) a taky jsem dostala MS a lékařka mi říkala, že to mám normálně dobrat… ale to víš, každá jsme na tom jinak, a neumím ti potvrdit, jestli ty bys dostala stejnou odpověď … Jinak na podporu ovulace se bere clostilbegyt, když normálně neovuluješ, ale to nejspíš nebude tvůj případ. Držím palce, Lucie
Tak to se mi stává naprosto běžně a prostě to doberu. A to mám upozornění na mobilu
. Nedělej si z toho hlavu a papej. ![]()
HOlky,
díky za názory, Vím, že Duphaston není přímo na otěhotnění, ale udržení, výsledek už jeden doma mám
a zrovna si tu hraje s mašinkama.
Tak já ho tedy doberu, stejně mám volby jen 2 (dobrat nebo nebrat), jelikož na DR. nemám soukr.telefon.
STejně mě to štve, že jsem si to zapomněla vzít ![]()
Moc díky, že jste našly čas a napsaly mě.
Jo a Pipino. upomínku do mobilu si chci taky nastavit, tak snad zabere alespoň mě
.
Andrea