Zapomenutý tampon? Infekce ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.20 10:52

Zapomenutý tampon? Infekce ?

Ahojte holky, zapomnela jsem si vytáhnout tampon, vcera odpoledne jsem si jej zavedla, a pak na nej zapomnela do dnešního rána, coz znamena nejakejch 17 hodin byl tampon uvnitř..
Citim se dobře, jen kdyz sem to zjistila jsem se hrozne lekla jak jsem mohla na to vubec zapomenout, jen jestli se nemam bat toho že tam budu mit infekci nebo neco, prostě jestli zapomenutý tampon muze způsobit velké problémy… dalsi zánět, nebo i neco horšího, uz bych nesnesla… :think: :(
Diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.10.20 10:55

Nesil předem.. Ideál to není, ale nemusí se nic stát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
7.10.20 10:57

Ahoj, no zánět to způsobit může, ale nemusí, tak se neděs dopředu. Asi bych si koupila nějaký výplach třeba rosalgin, femigel apod. Ale neboj se dopředu, s největší pravděpodobností to bude v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
7.10.20 10:57

To se jako nekoupes? Jinak nedokazu pochopit, jak lze na nej zapomenout 8o k tve otazce modli se aby si neskocila s infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
7.10.20 11:01

@migmina Tŕeba já se koupu ráno, můj chlap taky, a asi nejsme jediní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
7.10.20 11:05

Taky už se mi to stalo a nic se nestalo :lol:
Takže klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.10.20 11:10

Tak tampon už je venku, takže septický šok, což je v podstatě jediná fakt nebezpečná věc, už ti nehrozí. Je možný, že se ti tam přemnoží nějaký nedobrý bakterie a bude z toho zánět, ale ten se dá přeléčit. Docela bych v tomhle případě udělala výplach Rosalginem a pak týdenní kůru nějakými vaginálním proiotiky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
7.10.20 11:52
@ropucha 02 píše:
@migmina Tŕeba já se koupu ráno, můj chlap taky, a asi nejsme jediní 8o

A to pak po celým dni jdete do postele nevykoupaní? 8o Já doufám, že jediní jste. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
7.10.20 11:55

Zánět z toho být může, ale nemusí.

Pokud máš stále MS, tak jsou výplachy zakázané. Raději se zeptej v lékárně.

Při MS asi nesexuješ. Potom bych třeba alespoň 10 dní ode dneška používala kondom. Prevence přenosu infekce jeden na druhého.

Ty probiotické vaginální čípky se při MS taky nesmí dávat. Po MS si je určitě kup.

Teď si už žádný tampon neber (až příští měsíc :D ) a používej vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.10.20 11:56
@Lychee13 píše:
A to pak po celým dni jdete do postele nevykoupaní? 8o Já doufám, že jediní jste. :think:

Znám lidi, co to tak dělají. Při debatě, zda jim nevadí převlékat se do pyžama neumytí, jsem byla dotázána, zda mně nevadí, převlékat se ráno do oblečení neumytá. Asi to má každý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
7.10.20 11:58
@Lychee13 píše:
A to pak po celým dni jdete do postele nevykoupaní? 8o Já doufám, že jediní jste. :think:

taky si to neumím představit… do postele jdu prostě čistá, čisté pyžámko, čisté peřiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
7.10.20 12:03
@MrsNorris píše:
Znám lidi, co to tak dělají. Při debatě, zda jim nevadí převlékat se do pyžama neumytí, jsem byla dotázána, zda mně nevadí, převlékat se ráno do oblečení neumytá. Asi to má každý jinak.

Tak já se sprchuju ráno i večer, to stejné manžel. Ale přijde mi to jako extra hnus jít po celém dni neumytá do čisté postele. Ale taky znám lidi, kteří si zase čistí zuby jen večer. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Dekuju holky, co mi odpovidate na můj dotaz.. snad to bude dobrý, ja jsem vzdycky takovej plašan :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7673
@MrsNorris píše:
Znám lidi, co to tak dělají. Při debatě, zda jim nevadí převlékat se do pyžama neumytí, jsem byla dotázána, zda mně nevadí, převlékat se ráno do oblečení neumytá. Asi to má každý jinak.

tak v té čisté posteli se nezašpiním…asi spotit třeba nějak. Ale jak v létě jsou horké noci sprchnu se i ráno. Ale z venku, z prachu jít do čistých peřin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
7.10.20 12:10
@ropucha 02 píše:
@migmina Tŕeba já se koupu ráno, můj chlap taky, a asi nejsme jediní 8o

Po celym dni, co se upotis, chodis na zachod, jak malou tak velkou a jdes spat nevykoupana :poblion: si teda pekny prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí