Krvácení přes antikoncepci

229
6.10.20 03:57

Krvácení přes antikoncepci

Zdravím chci se zeptat jestli tady někdo má nebo neměl stejný problém jako já :roll: beru uz přes rok antikoncepci v kuse a najednou mě od soboty zaclo krvaceni ne moc ale ano a neskutecny bolesti celého podbrisku :roll: :roll: bricho me celkove jak podbrisek tak zaludek boli asi dva tydny ale ted zaclo to krvaceni a obcas me boli bud i zada od toho nebo to jsou ledviny… K dr se jen tak nedostanu s detma tak se ptam jestli nekdo nemate zkusenost co by to mohlo byt a aji jednou jsem prasek nezapomela vzit… Dekuji predem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21618
6.10.20 06:03

Pokud bereš antikoncepci tak dlouho v kuse, tak už začalo tělo protestovat. Doktor o tom ví, že jedeš bez přestávek? Já bych teda šla na kontrolu, a to velmi rychle. To, že nemůžeš kvůli dětem je výmluva. Vždy se to dá vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
6.10.20 06:29
@nozu píše:
Pokud bereš antikoncepci tak dlouho v kuse, tak už začalo tělo protestovat. Doktor o tom ví, že jedeš bez přestávek? Já bych teda šla na kontrolu, a to velmi rychle. To, že nemůžeš kvůli dětem je výmluva. Vždy se to dá vyřešit.

VI ze je beru v kuse tady ty se takhle berou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
6.10.20 07:31

@Mis3 no tak k doktorovi zavolej a domluv se jak dál postupovat. Buď to vyřešíte po telefonu a nebo tě objedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
6.10.20 09:00

Jj asi to dnes poresim a uvidime ja jen jestlinema nekdo podobnou nebo stejnou zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí