Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím chci se zeptat jestli tady někdo má nebo neměl stejný problém jako já
beru uz přes rok antikoncepci v kuse a najednou mě od soboty zaclo krvaceni ne moc ale ano a neskutecny bolesti celého podbrisku
bricho me celkove jak podbrisek tak zaludek boli asi dva tydny ale ted zaclo to krvaceni a obcas me boli bud i zada od toho nebo to jsou ledviny… K dr se jen tak nedostanu s detma tak se ptam jestli nekdo nemate zkusenost co by to mohlo byt a aji jednou jsem prasek nezapomela vzit… Dekuji predem ![]()
Pokud bereš antikoncepci tak dlouho v kuse, tak už začalo tělo protestovat. Doktor o tom ví, že jedeš bez přestávek? Já bych teda šla na kontrolu, a to velmi rychle. To, že nemůžeš kvůli dětem je výmluva. Vždy se to dá vyřešit.
@nozu píše:
Pokud bereš antikoncepci tak dlouho v kuse, tak už začalo tělo protestovat. Doktor o tom ví, že jedeš bez přestávek? Já bych teda šla na kontrolu, a to velmi rychle. To, že nemůžeš kvůli dětem je výmluva. Vždy se to dá vyřešit.
VI ze je beru v kuse tady ty se takhle berou
@Mis3 no tak k doktorovi zavolej a domluv se jak dál postupovat. Buď to vyřešíte po telefonu a nebo tě objedná.
Jj asi to dnes poresim a uvidime ja jen jestlinema nekdo podobnou nebo stejnou zkusenost