Zapomenutý tampon? Infekce ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
7.10.20 14:05
@Kolicek95 píše:
To bude spíš ta sorta, co se koupe jenom v neděli a pere jednou měsíčně :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.20 15:25

Nebudete tu fakt resit kdo se koupe a kdo ne 😂 ja se ptala na jinou otazku ale pohoda

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
7.10.20 15:36
@Anonymní píše:
Nebudete tu fakt resit kdo se koupe a kdo ne 😂 ja se ptala na jinou otazku ale pohoda

Nooo, nikdo by to neřešil, kdybys na sebe nepřímo nepráskla, že ses večer nemyla, jinak by sis toho provazu nejspíš všimla. :lol: A ještě při menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.20 18:21

@Kolicek95 Tak za prvý, nikdo neřekl že sem se nekoupala, a to že jsem si toho nevšimla, strašnej hřích co? Otázka zněla, zda by z toho mohl být průšvih: V pohode, neřeš to😆

• Citovat
  • Upravit
3796
8.10.20 08:21
@Anonymní píše:
@Kolicek95 Tak za prvý, nikdo neřekl že sem se nekoupala, a to že jsem si toho nevšimla, strašnej hřích co? Otázka zněla, zda by z toho mohl být průšvih: V pohode, neřeš to😆

Holka, neřešme to, podle někoho jsme my dvě zkrátka prasátka. Ale mně to nevadí, hlavně že si tu spousta slepiček pohonila ego :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
8.10.20 08:30
@Anonymní píše:
Ahojte holky, zapomnela jsem si vytáhnout tampon, vcera odpoledne jsem si jej zavedla, a pak na nej zapomnela do dnešního rána, coz znamena nejakejch 17 hodin byl tampon uvnitř..
Citim se dobře, jen kdyz sem to zjistila jsem se hrozne lekla jak jsem mohla na to vubec zapomenout, jen jestli se nemam bat toho že tam budu mit infekci nebo neco, prostě jestli zapomenutý tampon muze způsobit velké problémy… dalsi zánět, nebo i neco horšího, uz bych nesnesla… :think: :(
Diky za odpovedi

Nesvéprávné sklerotické čuně. Nezapomeň příště také založit diskuzi, žes po velké zapomněla použít toaletní papír, případně bidet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 08:41

@Zumpa dobře, děkuji za radu… priste to napravím. Úžasná, wau :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.20 08:43

@ropucha 02 typický češi.. místo odpovedí a rad, se dočkáš výsměchů a ponižování… :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa