Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám problém ráno jsem dost spěchala a nedala králíkovy krmení. Normálně krmím každý ráno a večer. Může se mu něco stát? Přijedu až večer tak jsem poprosila bratra aby tam odpoledne skočil a dal mu jídlo. ![]()
Nooo aby už odpoledne nebylo pozdě
… maximálně bude nas*anej, co by se asi tak mohlo stát ![]()
@Nickjmeno aby třeba se mu nic nestalo. Třeba zdravotní problém nebo něco takového.
@2231terka tobě se taky nic nestane, když se jednou nestihneš nasnídat ![]()
@JancaS84 to se nebaví normálně
chci se pořád mazlit když ho celý den nevidím. A baví se semnou když ho nechám na volno puštěnýho a já třeba vařím nebo uklízím
to moc rád kouše dráty. Pak se s ním nebavim já ![]()
@2231terka králík přežije i dva dny úplně v pohodě bez jídla, půl denní pusť mu nic neudela
Jako jo kdybys ho nechala týden bez jídla to by asi nedopadlo dobře ale půl dne to fakt vydrží vždyt jedl večer
Příspěvek upraven 19.10.21 v 10:47
@2231terka píše:
@JancaS84 to se nebaví normálněchci se pořád mazlit když ho celý den nevidím. A baví se semnou když ho nechám na volno puštěnýho a já třeba vařím nebo uklízím
to moc rád kouše dráty. Pak se s ním nebavim já
Koukám, že máte takový klasický vyvážený vztah ![]()
@Nickjmeno píše:
@2231terka tobě se taky nic nestane, když se jednou nestihneš nasnídat
Jenže zakladatelka není králík. Králík musí mít furt k dispozici seno. Pokud jsi mu Terko zapomněla dát nějaké zrní, granule, nevadí, jestli má stále seno. Pokud nemá seno, může to být problém. Po 24 hodinách bez jídla problém fatální. Pro odbornici na králíky Nickjmeno - je to proto, že králík má malý žaludek a dlouhé střevo. Musí jíst prakticky neustále, za 24 hodin třeba 80×. 12 hodin bez sena je problém, pravděpodobně to přežije, ale prostě by měl mít trvale dost sena, aby se nestávalo, že mu dojde.
@Cenarius píše:
@2231terka králík přežije i dva dny úplně v pohodě bez jídla, půl denní pusť mu nic neudela
no, to asi těžko
Tomu dáváš na pridel? My teda kralikoj dvakrát denně žrádlo nedávali. Moc ho neprekrmuj. Seno má mít k dispozici nonstop.