Žárlení

9
24.12.10 14:06

Žárlení

Ahoj holky,

jsem tu nová a chtěla bych vám popřát všem krásné vánoce.

Chtěla bych se vás zeptat, jestli máte někdo podobný pocity jako já. Mám 18 měsíční holčičku, strašně moc jí miluju. A trošku se stydím, že to sem píšu, ale …
Mám perfektní tchýni, ted jsme k ní dávaly malou na víkend na noc, jako ,že to zkusíme. Všechno proběhlo na jedničku, malá má babičku hrozně ráda. V neděli jsem si pro ní přijela a malá byla rozespalá a vůbec ke mně nechtěla jít, a furt bába, bába… Já sem to hrozně obrečela a od té doby jsem se přistihla, že na babičku žárlím, je to normální ? Jinak když je malá se mnou a přijdeme do cizího prostředí, tak furt máma a máma. Ale nějak na tu neděli nemůžu furt zapomenout a trápí mě to, Přijde mi jako bych malé nedávalo to nejlepší.

Děkuji za vaše příspěvky

Upravil(a) joshua (Dnes 13:48)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
24.12.10 14:23

Takové smíšené pocity má každá máma, když vidí jak se její zlatíčko má k někomu dalšímu.
Nejde ale o větší lásku k babičce jako takovou, ale o situaci, kdy je dítě déle času s ní a je jí celkově vzácnější..
Vždy je tam určitá doba „aklimatizace“ než zase přepne na MÁMA MÁMA a jede ve starých kolejích. Děti se obecně dost těší na někoho nového ( pokud mají družnou povahu) a užívají si ho, ale neznamená to, že ho rázem upřednostnují napořád.
Bud ráda, že mají perfektní vztah, nic tam neskřípe a hlídání probíhá v klidu. Váš vztah to ohrozí těžko. Nejvíce jsi s ní ty.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.12.10 14:25

Ahoj Budlinku :mavam: Je to úplně normální, ještě teď mě píchne u srdíčka když můj 7-mi letý syn nechce jet od našich a škemrá, že u nich chce spát. Taky si říkám. on chce být radši tady než doma… Ale na druhou stranu i já si vzpomínám jak mi bylo u babičky vždy krásně a nechtělo se mi domů…Ale máma je jen jedna, tak se neboj, za hvězdu budeš u malé ty(teda krom puberty :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.12.10 14:26

Ahoj Lizbeth,

moc děkuju za odpověd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.12.10 14:27

Děkuji, moc mě to potěšilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.12.10 17:21

Budlinko, neboj, je to normální. Ve mě to skřípalo, když najednou Luky začal volat tátu, brečet, když šel do práce :mrgreen: Největší strach mám, až ho jednou budu muset dát do školky, to mi srdíčko asi pukne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
24.12.10 17:32

:nevim: A já si myslela, že tyhle „blbý“ pocity mám jenom já a styděla jsem se za ně. Takže děkuji holky za to, že na to nejsem sama..
Taky mi pukne srdce až budu muset dát malého do školky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.12.10 19:59

Kdybych tyto pocity měla mí já u Kačenky, bylo by to na mou starší dcerku. zbožňují se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.12.10 21:31

Holky,

tak já vám všem moc moc děkuju za vaše příspěvky, jsem ráda, že v tom nejsem sama. Užijte si zbytek svátků a přeju všem jen to nejlepší do Nového roku.
A budu moc ráda, pokud si tady budu moct s vámi zase zadebatovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
25.12.10 00:15

Malemu je 7 m a ja zarlim na to kdyz je u tchyne i u me mamky :( obcas mi prijde ze to az nemuze byt normalni a takovychto situaci se desim. Az mi rekne ze nechce od babi s dedou domu … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
25.12.10 12:24

Ahoj, v klidu. My bydlíme s tchýní (vztahy máme naprosto vpohodě) a malá (2,5 roku) se mi ráno budí s větou, že chce jít k babičce. Jednu dobu mi dokonce říkala babi. A co se naučila sama chodit po schodech, tak je tam celý den. Ze začátku mě to štvalo, ale teď už to neřeším. Taky jsem jako děcka byly radši u babičky než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.11 15:38

:)

ahoj..
tak já jsem u svého prvního taky měla tyhle pocity…myslím, že js ho poprvé celou noc nechala hlídat, kd bu bylo přes rok…pořád mě to dokáže vytočit/znejistit, kd chce jít k babičce a nebo teď dokonce k sousedům/ jako co nan nich má, co já nemám?!?/…ale myslím, že to není špatně, je dobře, že si buduje vztahy a sám přichází na to co mu vadí a co ne a jak to chodí jinde. no a teď už to snad i ocením, kd si někdo nějaké to dítko chce vzít :roll:
jj, prostě jsme mámy,no.r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.20 14:58

Ahoj,

potřebovala bych nestranný názor. Bavím se svým expřítelem, rozešli jsme se před rokem od té doby se normálně bavíme, nespíme spolu, občas přijde na návštěvu. Důvodem rozchodu byla jeho nepřiměřená žárlivost, kterou mě omezoval v normálním životě, kromě toho to byl super člověk, se kterým jsem si rozumněla. Po rozchodu se o mě snažil a já neměla zájem a dohodli jsme se, že se spolu můžeme normálně bavit, aniž bychom spolu byli ve vztahu, souhlasil a řekl, že respektuje, že s ním nechci být. Oznámila jsem mu dnes, že ke mě má přijít kamarád, kterého oba známe (je mým kamarádem přes 10 let), věděl, že jsme se měli vidět už minulý měsíc, ale byl nemocný a zrušil to. Kamarád bydlí daleko a já mu nabídla, že tu bude moci zůstat přespat na gauči, pokud bychom večer pili. Se starým kamarádem nic nemám, vídáme se strašně málo a dokonce ho zná i ex. Oznámila jsem to ex a udělal mi scénu, že žárlí, že si nepřeje, aby tu spal a když jsem mu řekla, že se kvůli němu nechci omezovat a už jsem mu to slíbila, řekl, že už se tedy nebudeme bavit. Já na jednu stranu chci dodržet své slovo a na druhou stranu (možná tím ja jsem zvyklá mu vždy ustupovat z našeho minulého vztahu) přemýšlím, jestli bych přecejen neměla usoupit, jestli se nezlobí právem. Říkám si, že spolu přece nejsme a nemá právo mi diktovat, co mám dělat. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
2271
4.7.20 15:06

Nejste spolu, nema pravo ti rikat, co smis nebo nesmis dělat, s kym se stykat a s kym spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.7.20 15:19

Jsi svobodná žena a i kdybys s někym něco měla tvému ex do toho nic není. Je to čistě tvá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí