Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Markul píše:
Ahoj mám stejný problém…Mám 2 měsíčního chlapečka a záděr se mu udělal na ručičce. Má prstík kolem nehtu celý zarudlý. Doktorka nám říkala abych koupila desinfekci, ale to mu moc nechci dávat, aby to neolízl. Chci se zeptat jestli ten framykoin může dítě olíznou???? A vůbec všechny ty masti o kterých tady píšete. Protože ten náš nezbeda objevil ručičky a pořád si je strká do pusiny, a když mu dám rukavičky, tak nevím jak to dělá, ale jsou hned dole
Náplast se mu bojím dát aby ji nespolk nebo tak
poraďte
Přečti si příbalový leták, ale podle me by to oliznout nemel, preci jen to je antibioticka mast a jestli to prelepit naplasti?zkus se poradit s doktorkou… ![]()
Ahoj mám stejný problém
…Mám 2 měsíčního chlapečka a záděr se mu udělal na ručičce. Má prstík kolem nehtu celý zarudlý. Doktorka nám říkala abych koupila desinfekci, ale to mu moc nechci dávat, aby to neolízl. Chci se zeptat jestli ten framykoin může dítě olíznou???? A vůbec všechny ty masti o kterých tady píšete. Protože ten náš nezbeda objevil ručičky a pořád si je strká do pusiny, a když mu dám rukavičky, tak nevím jak to dělá, ale jsou hned dole
Náplast se mu bojím dát aby ji nespolk nebo tak
poraďte