Zase kvasinky!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
21.1.14 10:30

Tak dekuju holky :-). Oni me ty tabletky + mast jako vzdycky zaberou, ale jen max na tyden.. jde mi taky o to jestli uz sem si tam dole neznicila nejakej to prirozene prostredi.. porrad dokola mi na to davaji antibiotika:-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 11:00

Ono to neustale prelecovani znici veskerou mikrofloru, tzn. I ty „uzitecne“ bakterie… Vim, ze nekterym kamaradkam pomohly laktobacily v tabletach na zavadeni. Doufam, ze nazev napisu spravne, jmenovaly se Fermalac. Osobne jsem je take zkousela, ale v mem pripade mely opacny ucinek. Jak jsem ale psala, jsou hodne vychvalovany. Ale jak se rika, sto lidi, sto nazoru. Co mohu osobne doporucit, hodne mi docela pomohl gel na myti s tea tree olejem.Sice me nevylecil, ale hodne mi „ulevil“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
21.1.14 22:36

@vlezdo.prdelka Zítra jdu na kontrolu, tak se poradim s doktorem a auvidím co mi řekne.. Myslím si ale, že mě třeba nechají, když už mám každým dnem rodit a případně se to bude řešit až po porodu.. Jestli to nepřejde :think: :think:
Každopádně děkuju za každé odpovědi dámy :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 23:00

Ahoj, po týdnu a něco se mi vrátili kvasinky..chtěla bych zkusit bílý jogurt..jak ho mám používat? děkuji

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 07:02
@Anonymní píše:
Ahoj, po týdnu a něco se mi vrátili kvasinky..chtěla bych zkusit bílý jogurt..jak ho mám používat? děkuji

používala jsem bílou activii, ta má v sobě ty živé kultury, vyndala jsem jí z ledničky na chvíli, aby nebyla tak studená, pak do ní namočila tampon a zavedla, docela to ulevuje, takhle ho vyměníš třikrát nebo čtyřikrát za den, ale jestli to máš rozjetý, budeš muset na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.14 08:26

@střepina jde to i bez tamponu?

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 08:43
@Anonymní píše:
@střepina jde to i bez tamponu?

bez tamponu to tam nedostaneš, jedině že by jsi omotala dlouho špejli vatou a jakoby jsi se vytřela tím jogurtem, ale na tamponu ten jogurt zustane a pusobí tam, říkala mi jedna známá, že ji doktorka poradila, že když jí to chytne o víkendu a nemá možnost k doktoru, tak se vytřít genciánou, právě nějakou špejlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.14 09:06

@střepina a šlo by jakože jen ten jogurt nezavádět do tý díry?

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 09:24
@Anonymní píše:
@střepina a šlo by jakože jen ten jogurt nezavádět do tý díry?

no to asi těžko, vždyt čípky od doktora si taky zavádíš, ne? jinak to nevyléčíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.14 09:56

Já ještě nikdy čipky nemělla a s tampony nemám taky zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 10:07
@Anonymní píše:
Já ještě nikdy čipky nemělla a s tampony nemám taky zkušenosti

když se ti vrátila mykoza, tak jak jsi ji léčila? budeš se to muset naučit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.14 10:32

Jenže ja nevim kam ten tampon strcit :/

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 10:39

A kolik ti je let? pochopila jsem, že se ti mykoza vrátila, takže už jsi léčila? byla jsi na gyndě? nejlepší bude, když se vydáš na gyndu, tam ti vše vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.14 10:57

Je mi 14.. ano měla jsem ji před 14 dni, léčila jsem ji kremém canesten a pomohl..zitra se asi vydam do lékárny..neznáš nějakou dobrou masticku? :hug::hug:

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 12:36
@Anonymní píše:
Je mi 14.. ano měla jsem ji před 14 dni, léčila jsem ji kremém canesten a pomohl..zitra se asi vydam do lékárny..neznáš nějakou dobrou masticku? :hug: i :hug:

jenže krém ti nepomuže, musíš to vyléčit zevniřt, krém to utlumí, z čeho soudíš že je to právě jen mykoza? třeba je tam ještě zánět a ten bez gynekologa nevyléčíš :cert: takže neváhej, svěř se mamince a upaluj na gyndu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí