Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé Dámy, ráda bych se podělila o svou zkušenost, která mi opravdu POMOHLA!.
Je mi 21 a několik let mě trápily kvasinky, různé záněty, zápachy a další nepříjemné problémy s ní spojené.
Zkusila jsem různé prášky, globule, gely.. Nebyl měsíc, abych ho netrávila na gynekologii.
Sex bez ochrany nepřidal v úvahu, ale i s ní mi přišlo, že nějáký ten problém prostě nastal…
Je to přes půl roku zpátky co jsem začal pít kefíry a acidofilní mléka (s příchutí, jsou lepší) opravdu každý den jednu tu lahvičku jsem vypila a musim přiznat, že od té doby jsem na gynekologii byla pouze jednou. Momentálně začínám pít acidofilní mléka bez příchuti (nic dobrého, ale zvyknout se dá)
Takže od té doby, co jsem začala pít tyhle mléka, tak mám svatý KLID!!
Určitě dámy doporučuji je vyzkoušet, protože sama vím, jak je životu otravné se s tou slečnou dole pořád jen trápit.
Věřte, že jestliže to vyzkoušíte, tak do pár týdnů budeme mít klid ![]()
Je mi 21 a několik let mě trápily kvasinky, různé záněty, zápachy a další nepříjemné problémy s ní spojené.
Zkusila jsem různé prášky, globule, gely.. Nebyl měsíc, abych ho netrávila na gynekologii.
Sex bez ochrany nepřidal v úvahu, ale i s ní mi přišlo, že nějáký ten problém prostě nastal…
Je to přes půl roku zpátky co jsem začal pít kefíry a acidofilní mléka (s příchutí, jsou lepší) opravdu každý den jednu tu lahvičku jsem vypila a musim přiznat, že od té doby jsem na gynekologii byla pouze jednou. Momentálně začínám pít acidofilní mléka bez příchuti (nic dobrého, ale zvyknout se dá)
Určitě dámy doporučuji je vyzkoušet, protože sama vím, jak je životu otravné se s tou slečnou dole pořád jen trápit.
Už jsem to psala včera, ale napíšu to i dnes, protože vím, jak nepříjemné kvasinky dokážou být. Já na ně trpěla x let. Babička mi řekla, jestli nenosím nějaké uplé kalhoty (u mě to byly jedny džíny) častěji jak ostatní, ať je zkusím přestat nosit. Tak jsem to zkusila. Od té doby jsem kvasinky neměla a už je to víc jak 5 let. Po pár měsících jsem džíny vyhodila do popelnice. Snad to pomůže aspoň jedné z Vás. ![]()
Zdravím, i já bych se chtěla podělit o svoji zkušenost. Na kvasinky, záněty močáku atp. jsem poměrně trpěla. Vyzkoušela jsem opravdu kde co, od brusinek přes bylinky až po klasickou léčbu. A co mi hodně pomohlo, tak změna mýdla. Budete se divit, ale i taková prkotina udělá velký zázraky. Používám teď gely od Dermoxenu, konkrétně ten Proneem. Ale mají více druhů, tak si vybere každý. Plánuju jeden koupit i manželovi na Vánoce, jako sportovec to ocení
Kupuju je na e-shopu na lekarna cz