Zase ležení v těhotenství?

1618
27.9.12 15:08

Zase ležení?

Ahojky,

chci se vás zeptat jestli, když jste ležely v těhu s předčasným otevíráním, měly jste při dalším ten samý problém? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
27.9.12 15:23

No ja lezela skoro ctyri mesice. Muj gynekolog mi ale rikal, ze to vubec neznamena, ze budu lezet, kdyz se rozhodnu poridit dalsiho potomka. Nezbyva mi, nez mu verit, protoze jinak bych „tehotnela“ s hruzou, co se zase bude dit… :zed: Drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
27.9.12 15:26

@Magnificata Sestra skoro celé první těhotenství proležela a druhé těhotenství dělala, jako by těhotná ani nebyla. Každé těhotenství je jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
27.9.12 15:33

@tterka
Jé, tak to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.9.12 15:36

U prvního jsem se otvírala od 20tt.. teď mě dr viděl jen UZ přes břicho :nevim: takže zda se otvírám či ne, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
27.9.12 16:11

Já naopak u druhého to bylo ještě horší, u první zkracování čípku po 30. týdnu jsem zůstala doma z práce na klidovém režimu (nemusela jsem vyloženě jen ležet) a porodila jsem 36+4. Ale to jsem měla třeba už od 25. týdne bolesti spony, později mi chůze dělala velké problémy apod.

Teď jsem se cítila naprosto úžasně, fungovala normálně s tříletou dcerou a na začátku 29. týdne na kontrole mi doktor sdělil že čípek je úplně zkrácený a odpovídá tak 35. týdnu u druhorodičky. Takže nástup do nemocnice a jen ležet, postupně se zkracovalo i přes ležení až teď jsem 34+0 a po 14 dnech beze změny. Mimčo dozrálé plíce takže zkouší vysadit léky a případně mě pustit do klidového režimu domů.

Na začátku druhého těhotenství jsem se doktora ptala jestli se to může opakovat a ten mi sdělil, že to dopředu nikdo neví že může ale vůbec nemusí. :nevim: Já už tomu tedy moc nevěřím a chci se na to optat i tady než mě propustí. protože jsme původně uvažovali i o třetím dítku, ale 7 týdnů v nemocnici s malým dítětem doma už zažít nechci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
27.9.12 16:50

Ahoj, u prvního to začalo na 24.tt a malá se narodila na 36 s tím, že se to průběžně zkracovalo a u druhého jsem byla otevřena na 2 prsty už od 31.tt a leželo se, bylo to horší. Má doktorka říkala, že je to pravděpodobné a u třetí jsem se neotvírala až do 38.tt a u čtvrté se zkracovalo jako u první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
27.9.12 21:35

@Mivév
Aha, TAK TO JE ZVLÁŠTNÍ, ŽE JSI TO MĚLA U KAŽDÉHO ÚPLNĚ JINAK, u třetího vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
27.9.12 21:37

Tchýně u prvního ležela od pátého měsíce nakonec porodila v sedmém a druhém neležela a přenášela skoro 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelinka1234
28.6.19 03:22

Já mám taky ležet, ale strašně mě to nebaví. Ale když chodim, tak mi tuhne břicho. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky