Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem v této fázi neměla žádné příznaky ani v jednom těhotenství
Jen mi pak kolem 10.-12. týdne lítal tlak a pak zas nic až do porodu, teda krom klasického zavazení břicha, pak nějaké ty křeče do noh atd., ale to až tak poslední měsíc.
Však to je dost příznaků ne?? já o týden později myslela, že je to můj konec…neboj, ono to příjde a budeš si přát aby ti bylo zase dobře:D. Já jsem teď ve 12tt. Od osmýho mi bylo vážně špatně, ani ne tak fyzicky, ale psychicky jsem to nedávala, pak se přidal žaludek (naštěstí jen bolesti, zvracení ne) a to trvá ještě teď. I když se začínám asi srovnávat konečne:)
Bude to kluk
Ne ted vážně…věř že to bude dobrý
.Měla jsem to taky tak, byla jsem po ZT a vůbec žádný příznaky a ještě k tomu jsem pořád špinila
A ted mi tady sedí na klíně a škube mi vlasy
Držím palce at to dopadne na 1*
![]()
Já si začala připadat těhotná až když jsem poprvé ucítila kopanečky a povyrostlo břicho
jinak mi nebylo nikdy špatně, prsa ani břicho nebolely, žravá jsem nebyla, fakt vůbec nic, když jsem ze začátku chodila na kontroly tak jsem se klepala strachy jestli je vše v pohodě, když všechny ostatní kolem mě příznaky měly a já nic, celým těhotenstvím jsem si prošla bez jedinýho problému..
To bude určitě v pohodě, držim pěsti!
![]()
Jo a v 7 tt, jsem si dělala těhotenský test, jen jsem si to chtěla ověřit jestli je to pravda..:D
Měla jsem to taky tak, kdybych to neměla potvrzené ani bych nevěděla že jsem těhotná ![]()
Díky za zprávy, mně jde o to, že jsem 5-6tt ty těh. příznaky opravdu měla, ale teď mi přijde, že všechno slábne, tak se prostě bojím toho ZT ![]()
Neboj se, to že příznaky mizí a znovu se objevují je naprosto normální
.
Ja ani v jednom z predchozich tehotenstvi nemela vubec zadne priznaky, proste nic.
V me moudre knizce pisi, ze 25% tehotenstvi probiha naprosto bezpriznakove, urcite je to pravda ![]()
@Naima píše:
Neboj se, to že příznaky mizí a znovu se objevují je naprosto normální.
Potvrzuji! Mam to tak ted - par dni je mi desne zle, pak najednou den dva nic, a zase zle.
Já nic 2měsíce, pak jsem si udělala test ze srandy a ouvej, dvě čárky. celý těh. pohoda, asi 2krát jsem jen zvracela jinak nic, jen únava a prsa mě bolely furt.
Jedinou radou je vůbec se tím nezabývat, pokud to bude ZP stejně to nepoznáš od toho se to tak jmenuje, zjistí se to jen a jen UTZ. Já mám ZP za sebou asi týden, blbě mi bylo i přes to, líp se mi udělalo až po revizi, prsa bolí furt i po revizi. Takže zbytečně nestresuj, stejně to neovlivníš, příroda ví co dělá, moc přeji ať jsi OK
.
Ahoj, tak to si můžeme taky potřást rukama, taky jsem 7.tt, vlastně začínám osmý. A pokud jde o příznaky - taky vcelku nic. A taky jsem zažila zamlklé těhotenství, ale mám k tomu tři děti. A musím říct, že u synů jsem taky neměla moc příznaků, ani u jednoho. Ale u holky jsem zvracela.
Jenže - proč si všichni myslí, že těhotné by mělo bolet břicho? Mně nebolelo nikdy a asi bych spíš byla nervózní, kdyby mě bolet mělo.
![]()
@relay píše:
Jo a v 7 tt, jsem si dělala těhotenský test, jen jsem si to chtěla ověřit jestli je to pravda..:D
Tak to ti na jednu stranu závidim já jsem teď 8+3 a už 16 dní c elý dny prozvracim
Dobrý den, jsem v 7tt a nemám téměř žádné těhotenské příznaky, bojím se, aby to opět nebylo zamlklé těhotenství, které jsem před půl rokem zažila
Ze začátku od toho cca 4tt jsem měla docela velké bolesti břicha, záchvaty žravosti, únavu..ale nyní už bolest téměř není, jen občas cítím pobolívání podbříšku, jediné snad co mám pořád je bolest bradavek, že ani nemůžu spát na břiše. Jinak nic, nepřipadám si vůbec jako těhotná. Omlouvám se za anonymitu, ale nechci to zatím zveřejňovat, pár lidí mě tady zná.