Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dnes jedu z Jihlavy autobusem do Prahy, ale neni v nem zachod. Ani nevim, kde v Praze jsou zachody.
Dostala jsem dost silnou ms a nevim jak to vydrzim teda..
A my s tím tady máme dělat co? Přistavit ti na Florenc kadibudku?
Seznam veřejných WC najdeš na netu.
A?
1,) zůstaň doma
2,) vezmi si pořádnou vložku nebo tampon
3,) zjisti si, kde jsou záchody
A az se ti podaří vychcandit, das nam to prosím taky vedet? Jsem napnuta jak ksandy, jak tohle dopadne
![]()
Pokud dojedes na Florenc, tak tam je WC v novem vestibulu (tusim na 10 Kc mince).
Ona uz asi sedi v tom busu.
Mimochodem, libi se mi, kolik meziradkovych informaci skryva v sobe to slovicko „zase“ v nadpise. Protoze cely svet se spiknul proti zakladatelce. V supermarketu na kase sedela neschopna prodavacka, autobus mel zpozdeni, v tramvaji ji jeden beohledny blb slapl na nohu a ani se neospravednil, vcera koupene citrony zacali dnes rano plesnivet a kdyz odchazela z bytu, tak za boha nemohla najit klice a penezenku.
No chapete to? A ted nema autobus zachodky a vubec, jak ma ona vedet, kde se v Praze da zajit na zachod. Hruza!!! Vlastne je s podivem, ze pri vsem tomto spiknuti proti jeji osobe to vubec zvladne od rana do vecera.
Zaujal mě název diskuze a ze zvědavosti jsem na ni klikla… kdo má ZASE nějaký problém?
Ale problém se záchody v Praze jsem nečekala ![]()
Na Florenci jsou zachody minimalne dvoje, jedny v tom vestibulu, druhy, jestli je nezrusili, tak za stanima mezinarodnich linek. Dalsi jsou hned v pruchodu k tramvajovym zastavkam (ty ale tipuju na dost ekl). A pak snad v kazdym obchodaku. To zvladnes, jen si vem dostatek drobnych.
Dnes jedu z Jihlavy autobusem do Prahy, ale neni v nem zachod. Ani nevim, kde v Praze jsou zachody.
Dostala jsem dost silnou ms a nevim jak to vydrzim teda..