Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zřejmě je to špion. Proto ti dal štěnici minimálně na chodbu a napíchl telefon. Co nakupuješ sleduje, aby to dal do spisu, který následně preda zpravodajské službě, aby vyhodnotili, jak moc velká hrozba jsi. Šmarja ![]()
@SabinaBaranková píše: Více
Tak děkujeme za informaci, hned máme lepší rozhled o světě ![]()
Já jsem zaznamenala, že nechceš radu. Ale pokud sem píšeš, dostaneš nevyžádaných rad přehršel a jednu i ode mne.
Prosím, v zájmu svém i lidí v okolí situaci řeš! Je to buď pro policii nebo pro lékaře. Jednu z variant si vyber a v každém případě konej a někomu to ohlas.
@Klmarik píše: Více
ona už měla minulou diskusi, pro Policii to fakt není, nemůže nikomu zakázat jezdit na kole a chodit do obchodu, kor když chlapík bydlí v podstatě vedle, on jí nic neříká, neposílá, nevyhrožuje, nic co by Policii mohlo zajímat
Treba mu Cia a Mosad nakazali mapovat co kupujes k jidlu..prisne tajne uroven..
Chápu, že tě to mate, ale tohle oni dělají. Je jich mezi námi už velké množství. Pro každého skutečného člověka mají určitý vzhled a kdo z nich je u tebe nejblíž, se to té podoby transformuje. Ve skutečnosti je potkáváš různé, ale oni vždy v tvé blízkosti přizpůsobí vzhled, takže ty si myslíš, že to je jen ten jeden. Bacha na to, aby ses neprozradila, že o nich víš, odstranili by tě z naší planety a na tvoje místo nasadili někoho od nich s tvým vzhledem.
@rmot
Já bych raději takto neblbla ona je možná schopná tomu uvěřit a už jí hrábne úplně.
@mateska8084 píše: Více
A on začne dělat kurýra. To chce střídat všechny donáškové služby.
@Havlova píše: Více
on bude dělat kurýra u všech donáškových služeb ![]()
@stinga píše: Více
Tak pak jedině se co týden stěhovat. A možná i měnit jméno. A ještě jezdit pokaždé do jiného obchodu.