Zase šmíruje

6.7.26 12:23

Zase šmíruje

Dobrý den, kdysi tento rok jsem tu řešila, jak mě šmíruje cestou do obchodu jeden týpek. Dala jsem na rady a začala chodit pokaždé v jiný čas. Dlouho to nefungovalo, ten týpek vyšmejčil, že už nechodím ve stejný čas, ale čas měním. Tak se podle toho zařídil taky. Kupovala jsem predtim ve stánku jahody, on akorát přijel na kole…to jsem si rekla: zas on viděl me, jak kupuji jahody, zastavil se u stánku, podíval se za kolik maji, podival se na mě a odešel. Potom jsem ho zase potkala v obchodě, to mu oči jezdili po tom, co nakupuji.Co je mu do toho co ja nakupuji? zajimave, kdyz jsem chodila do obchodu v jednu, on každý den taky…tak jsem tady na radu změnila čas, jednou chodila tak, podruhé jinak, to už vyšmejčil a zase ho mam za zádama. Ktomu jsem zjistila, že bydlí na stejne ulici jak ja, za jedním cinžákem. Jak zjistila? Sla jsem akorát vynést odpad a on šel směrem ktomu baráku. Ja ze má styl jezdit na kole v jednu, tak mu to necham a ja budu tedy chodit různě, pokaždé v jiny čas, zajímavé, uz taky jezdi na kole v jiny čas. Vcera jsem šla do obchodu v 9h. hodin kvůli autobusu, ze zpet pojedu autobusem s těžkým nákupem.. no just, uz jsem ho měla za zádama sledovatele
Rady tady ted nechci jen sem dala vědět, jak to pokračuje. Ja změnila časy a on tim padem taky, takze zase ho mam za zády s tim, že mu jen oči jezdi v obchode co ja kupuji. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.7.26 12:30

Ty jeho malé kulaté bledě modré oči, zvědavý jak.. jako on v obchodě čumí co já kupuju, zvědavý jak p..r.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4075
6.7.26 12:34

No a co my s tím ve šroubárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.26 12:38

@884135 jen sem napsala, že jak jsem změnila časy, že to nefunguje.On vyšmejčil, že měním časy, tak začal taky a zase ho mam za zadama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4075
6.7.26 12:38

No a co my s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16596
6.7.26 12:39
@884135 píše: Více

Asi ho máme zprovodit ze světa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7214
6.7.26 12:39

A jak on ví v kolik hodin zrovna v ten den půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.26 12:43

@Dahlia0409 to neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.26 12:44
@schnulla píše: Více

Má to vyšmejčené, nebo nevim.Ale ty náhody uz mi. pripadaji podezřelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.26 12:47
@schnulla píše: Více

A jak mu jenom oči jezdi co já nakupuji, ty jeho skarede malé kulaté oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65640
6.7.26 12:47
@SabinaBaranková píše: Více

Určitě mas doma skrytou kameru, vidi, kdyz se chystáš. Mela bys vsechno prohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
6.7.26 12:48

Nemůže tě vídat pravidelně, když budeš každý den chodit ven jinak 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
6.7.26 12:50

A pokud ano, je to bohužel jen v tvé hlavě, máš halucinace ( že tě pronásleduje týpek na kole) a běž k psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37787
6.7.26 12:51
@SabinaBaranková píše: Více

Třeba se Tě… plachej? ;) :mrgreen:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.26 12:53