Zase šmíruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.7.26 20:24
@stinga píše: Více

Kvůli němu, na rohliku je to drahé. Jdu v dever rano, je za zadama, jdu v jednu je za zadama, sla jsem ted vecer pred osmou, zase za zádama. Zajímavá náhoda kazdy tyden v jiny cas. S nikym se takto náhodně nepotkávám jenom jenom s nim. Pokazde kdyz ted o vik :cert: endu vystrčím paty z baraku…šup a je za zadkem :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 20:27
@Dahlia0409 píše: Více

Blbost, nemam vidiny…uz me fakt štve :pocitac: :zed:
Takto se s nikym s nikym nahodne nepotkavam jenom a jenom s nim.Jdu v devet za zadkem…jdu v jednu…za zadkem…jdu tedy v osum vecer zase za zadkem..ale vzdy za mnou…nikdy ze bych ho potkala, že by byl driv u obchodu v obchodu na cestě driv nez já,..to je vždy po mě za zádama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 20:31
@SabinaBaranková píše: Více

tak jako že by celý den číhal za rohem, až vyjdeš? to se nezdá moc pravděpodobné, a co teda konkrétně přesně dělá? ty jdeš do obchodu pěšky a on na chodníku za tebou pěšky, pak jde do obchodu, dívá se, co máš v košíku a pak tě zase následuje domů? a nikdy nic neříká, jen čumí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 20:32
@Dahlia0409 píše: Více

Kdybych ho potkala jednou za cas, že by byl nekde na místě dřív než já, tak to jako náhodu beru, ale.. každý tyden v kterou koliv jinou hodinu vzdy za zádama po mě, otočím se..on…otočím se…on…otočím se on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36356
11.7.26 20:33

Tak ho oslov a zeptej se ho proč tě sleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42933
11.7.26 20:35

Nech se vyšetřit, blázne :roll: a neopakuj se furt dokola. Ani tisíckrát vyřčená věta se nestane pravdou 8o :roll: chudinko

Příspěvek upraven 11.07.26 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42933
11.7.26 20:36
@JancaS84 píše: Více

Vždyť je to jen její zbožné přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 20:40
@stinga píše: Více

Jdu pěšky, vyjdu z domu jdu cestou a za chvili na kole za mýma zádama on…jdu pěšky…přijdu k obchodu a najednou se tam objeví taky u obchodu na kole, že jde nakoupit, už vím jaké má kolo..dalsi jdu do obchodu u obchodu si vsimnu, že tam jeho kolo neni…jsem v obchode pomalu nakupuji a…zase on…ktomu.mu jezdi oči po tom co nakupuji… vyšla jsem z obchodu a jeho kolo pred obchodem..kdyz jsem sla do obchodu dovnitr, tak v tu chvili tam kolo jeste nebylo…dnes…jdu do obchodu pred osmou vecer…az jsem měla nakoupené šla směrem k pokladně tak se otočím a za zádama zase on..ZAMNOU šel taky k pokladně…tak jsem se mu vyhla a počkala až zmizne…ne, kdyz jsem ted vstupovala do obchodu ted vecer, tak jeho kolo tam nebylo…az jsem sla k pokladně, otočím se a on šel taky zamnou k pokladně…ale zamnou.. zase za zádama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
11.7.26 20:41

Trpíš stihomamem. Najdi si definici. Sama nemužeš a nedokážeš rozpoznat, že to co vidíš, opravdu není realita, ale produkuje to jen tvoje hlava. Fakt někam jdi. Tohle je tězce mimo normu a je to opravdu nesmysl a nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42933
11.7.26 20:42

Prostě ho za tvýma zádama nemáš a říká se tomu halucinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 20:43
@JancaS84 píše: Více

On bude lhát, že mě nesleduje a okecá to…tak na sebe máme štěstí noo…jasně každý tyden v jinou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Betty MacDonald píše: Více

Opravdu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741

Ale asi spíš jen trollíš, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 20:44
@Betty MacDonald píše: Více

Tak ja se ho na něco zeptam, jo? Jestli mě ta halucinace odpoví, ja? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42933
11.7.26 20:45
@Jazmine píše: Více

Viď, madam trpí těžkou psychózou, tomu odpovídají u ty věčně dokola se opakující fantasmagorie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová