Zase šmíruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21318
6.7.26 19:24
@SabinaBaranková píše: Více

TVL už zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42934
6.7.26 19:38
@KalamityJohn píše: Více

To víš, milý Johny, když je to v hlavě, nepomůže ani svěcená voda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
6.7.26 20:34
@Anezka1990 píše: Více

Se moc nesměj, to se opravdu stává a pokud se nejmenuje Baranková, ale Bernauová, tak je to i velice pravděpodobné! :cert:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.7.26 05:29

Prosím tě, můžeš mi vysvětlit to trvá slovo „vyšmejčil“? Seš s ním úplně mimo…
Asi myslíš vyšmejdil = zjistil
Vysmejčit = uklidit
Jinak už dávno seš ho mohla zeptat, proč tě pořád sleduje… Ale protože moc dobře víš, že té nesleduje, tak se neptáš. Ale aspoň máš o čem zakládat diskuze, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.7.26 05:33
@stinga píše: Více

Na druhou stranu, když s touhle „fantasmagorií“ přijde na policii, aspoň jí zařídí toho lékaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22269
7.7.26 08:58
@Mall126 píše: Více

Nemyslím, pokud není nebezpečná sobě ani okoli, tak se s ní zaobírat moc nebudou. Jediné, že by se moc nudili. Navíc psychiatrů je málo a čekací doby jsou nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11920
7.7.26 09:15
@rmot píše: Více

Tak to mi tady za chvíli zazvoní Olivia Wilde, Ana de Armas a Scarlett Johansson, přičemž mě vezmou do sexuálního masomlejnu, a vznikne Vesmírná čtyřka. Všechny tři sborově plynulou češtinou řeknou: Plosky, oplodni nás, chceme s tebou dítě!

Problém je, že množství mého sémě ve mně věkem postupně klesá, takže by u mě doma musely zakempit tak na měsíc. Už holt nenaplním tuplák jako zamlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8264
7.7.26 10:07
@stinga píše: Více

Sám nevím, kde se mi to v hlavě vzalo, tak je to možné, že je to datový bordel po sledování nějakého filmu, nebo přečtení knížky :) Nebo mi to tam nasadili „jejich“ protivníci z jiné glalaxie, abychom „je“ prokoukli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
7.7.26 10:09

Zakladatelko, zkus chodit nakupovat v nějakém převleku, aby tě nepoznal. Paruka, brýle, třeba i vousy. Bude zmatený, když tě delší dobu nepotká. Taky bys mu mohla zamknout kolo svým zámkem, až ho zaparkuje u obchodu. Možnosti tu jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.7.26 19:55

@kalamitaa hlavně nenápadně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 19:43

Tohle už neni náhoda, šla jsem ted nakoupit, az ted vecer, rekla jsem si, šmíra šel během dne..a zase jsem ho ted měla za zádama. Jeste řekněte ze tohle je porad každý vikend v kterou koliv jinou hodinu náhoda 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 19:45

Jdu v devet potkam ho, jdu v jednu potkáme ho, tak jdu až vecer a ted zase potkám ho 😡 😡 😡 😡 pořád za zadkem nikoho jineho takto nepotkavam jenom jeho…ano chodim v kterou koliv jinou hodinu, ale porad porad je mi za zadkem 😡 😡 😡 kazdy vikend ted a to chodim pokaždé v jiny cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 19:57

Tohle je ale každý vikend ted…jdu v devet rano, mam ho za zadkem, jdu v jednu mam ho za zadkem, jdu ted pred osmou, mam ho za zadkem. Zajímavá nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16617
11.7.26 20:14

Pak je to jediná možnost. Je to stín, proto jde pokaždé s tebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 20:20