Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SabinaBaranková píše: Více
no, zkus to,
a to je nějaký dědek nebo mladý muž?
@SabinaBaranková vždyť už jsi psala, že psát nebudeš, to ti moc dlouho nevydrželo ![]()
@Jazmine píše: Více
Dobře, tak já ho oslovím, neco mu řeknu, schválně jestli to bude jenom halucinace jo? A nenapadne tu halucinaci vyfotím a zeptam se psychiatra, jestli vidi na fotce to co já, jo?
Holky tak já tu halucinaci vyfotím. a zeptam se psychiatra, jestli toho člověka na fotce taky vidi jo?
@Betty MacDonald píše: Více
Jo, ale jeste ktomu.si ho nenapadne vyfotím pokaždé, a zeptam se psychiatra, jestli tu osobu vidi taky nebo ne
A jakou to má důkazní hodnotu??! Vždyť můžeš vyfotit jakéhokoliv cyklistu a tvrdit, že je to on
jsi hloupá
Příspěvek upraven 11.07.26 v 20:51
Pokud mi psychiatr rekne, že na fotce nikoho nevidí, tak dobře mam halucinace, pokud mi potvrdi, jo je na fotce nějaký muž, tak halucinaci nemam, co vy na to? Zkusim nenapadne fotit…a psychiatr posoudi jestli je na fotce clovek nebo ne.
No. pokud to bude jeden a ten samý clovek, tak asi tezko, kdyz bude 20 fotek se stejným človekem
Tak aby ses nedostala do problémů, až budeš dvacetkrát fotit náhodného cyklistu
![]()
a jak ho nenápadně vyfotíš? to je blbost, přece
tak dvacetkrát tam nepojede ten stejný, přece
a když jo, tak je jasný
@Betty MacDonald tak ho oslovim, aby byl důkaz, že to halucinace neni. A pak ho nenapadne vyfotím. Pokud budu mit 20 fotek v jiny den v jinou dobu a celkem 20 fotek, tak to uz halucinace nebude