Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem i kdžy na jméno je spoustu času ted to bude největší boj…bude to poslední dítě.Pokud to bude holka máme celkem jasno ale pokud to bude kluk jsme v háji…Doma máme Sebastiánka a Oliverka.Chceme něoc podobnýho tkaže nějaký Petr,Honza…to určitě ne ani se nám tohle nelíbí…na durhou stranu nemůžem dát Viktora,Tadeáše.Mně se nelíbí Samuel a u manžela neprošel ani Max,Denis a Alex.Tak prosím kdo máte i nějaké knížky…hodte prosím typy na jména,při našem štěstí to bude opět pindík ![]()
Já gratuluju , koukám, že je to hodně čerstvá novina!
No, to máte spoustu času …
A moje tipy by se vám fakt nehodily … ![]()
Crystal tak to koukám a gratuluji!!!
Sestřenice má Andreaska…to je pěkné jméno… ANDREAS
A její druhý syn je ANASTASIOS
Nají tatínka Řeka, tak proto…
Já jsem chtěla Eliáše… ![]()
Mám smůlu kluky prostě neumíme vyrábět… ![]()
alsem píše:
a můžeš si odškrtávat http://cs.wikipedia.org/…/Seznam_jmen
hezký teda něoc je fakt síla:)se moblím aby to byla holka jinak bude kluk asi bez jména ![]()
ww píše:Andreas se mi líbí ale ja znám chlapa bude vše tentokrát bojkotovat kdžy to bude kluk
Crystal tak to koukám a gratuluji!!!![]()
![]()
![]()
Sestřenice má Andreaska…to je pěkné jméno… ANDREAS
A její druhý syn je ANASTASIOS
Nají tatínka Řeka, tak proto…
peggy.sl píše:no vidíš u nás zase neumíme holky i kdžy uvidíme ale až za dluho jestli nakonec to bude holka nebo ne
Já jsem chtěla Eliáše…
Mám smůlu kluky prostě neumíme vyrábět…
Crystal87 píše:alsem píše:hezký teda něoc je fakt síla:)se moblím aby to byla holka jinak bude kluk asi bez jména
a můžeš si odškrtávat http://cs.wikipedia.org/…/Seznam_jmen
taky jsem se modlila at mame holcinu, jinak by jsme se asi hadali do krve
ale kluka jsme kupodivu meli jasnejsiho, protoze tech peknych jmen tam opravdu neni moc ![]()
alsem píše:Gabriel není špatný jen zkratky mi nějak nejdou pře psusu jako Gabík nebo tak
co třeba Gabriel?
bjetuschka píše:
A co třeba Tadeáš?
Sorry, teď vidim, že Tadeáš nee
Tak Dominik?
Dominik se nedávno v rodině taky narodil:(a nemůžem dát nic co končí na š tím začíná i příjmení
Gratulace ![]()
Je to teda hodně podobný Tadeášovi,ale já mám doma Tobiáška(psáno česky),ale je i Tobias.Jen takový návrh,ale pokud máte třeba v rodině Tadeáška,tak by se to pletlo ![]()