Zase to jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
5.1.12 10:34

Tadeáš se mi sice líbí ale měla jsem bratránka co umřel tragicky proto to jméno dát nechci a stejně to končí na š

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
5.1.12 10:34

Něco vymyslíme ;) Simon/Šimon? Mně by se teda hodně líbil Alexandr, ale pak by mu lidi říkali Sašo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.1.12 10:35

Gratuluju:-)

Co třeba Nikolas, Dominik…chtěla jsem napsat Maxmilian..teď koukám ,že neprošel.. :think:

U nás je teda třetí ještě vzdálená budoucnost zatím,ale počítám s třetím klukem a to u nás bude teda taky boj o jméno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
5.1.12 10:37

no Alex a Mab byli moji favoriti ale chlapovi se to nelíbí a mně jak to jméno epadne na poprvé tak nikdy bude to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
5.1.12 10:47

kdybych čekala třetího kluka, tak se bude jmenovat Teodor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
5.1.12 11:04

Ještě se mi moc líbí David, to je krásné jméno! Jinak už asi nevíím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.1.12 11:22

Patrik, Daniel, Damián, Filip, Kryštof.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.1.12 11:24
bjetuschka píše:
Ještě se mi moc líbí David, to je krásné jméno! Jinak už asi nevíím :nevim:

Davídka mám já :srdce: a je to jméno tisíce podob :lol: Davčajs, Davčula, Dejv, Dejvik…to je jen výtah našich domácích oslovení :lol: Na veřejnosti je to už jen DAVID, přeci jen je to už skorochlapák :lol:

• Citovat
  • Upravit
12978
5.1.12 12:05

Oskar, Jáchym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
5.1.12 12:08
ww píše:
bjetuschka píše:
Davídka mám já :srdce: a je to jméno tisíce podob :lol: Davčajs, Davčula, Dejv, Dejvik…to je jen výtah našich domácích oslovení :lol: Na veřejnosti je to už jen DAVID, přeci jen je to už skorochlapák :lol:

Můj přítel se jmenuje David a říkám mu všelijak, od Davídka přes Davčáka až po Dávoslava :mrgreen: Je to moc hezký jméno, kdybychom měli syna, ráda bych ho tak pojmenovala, ale nechceme, aby se děti jmenovaly po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
5.1.12 12:31

Adrian, Benedikt, Tibor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.1.12 12:37
bjetuschka píše:
ww píše:
bjetuschka píše:
Davídka mám já :srdce: a je to jméno tisíce podob :lol: Davčajs, Davčula, Dejv, Dejvik…to je jen výtah našich domácích oslovení :lol: Na veřejnosti je to už jen DAVID, přeci jen je to už skorochlapák :lol:
Můj přítel se jmenuje David a říkám mu všelijak, od Davídka přes Davčáka až po Dávoslava :mrgreen: Je to moc hezký jméno, kdybychom měli syna, ráda bych ho tak pojmenovala, ale nechceme, aby se děti jmenovaly po nás.

Dávoslav 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To jsi půjčím :mrgreen:

Crysal a co třeba Daniel? :think: Taky pěkné…

• Citovat
  • Upravit
5601
5.1.12 14:09

Mně by se líbil ten zmiňovaný Simon ;) Nebo Benjamín, když to bude už navždycky benjamínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.1.12 22:24

Vincent, Nataniel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
7.1.12 09:32

Nataniel se mi taky líbí a hodně ale tuším že přes chlapa to neprojde:(on se nehodlá pustit toho že je to bude holka a basta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová