Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tadeáš se mi sice líbí ale měla jsem bratránka co umřel tragicky proto to jméno dát nechci a stejně to končí na š
Něco vymyslíme
Simon/Šimon? Mně by se teda hodně líbil Alexandr, ale pak by mu lidi říkali Sašo ![]()
Gratuluju:-)
Co třeba Nikolas, Dominik…chtěla jsem napsat Maxmilian..teď koukám ,že neprošel.. ![]()
U nás je teda třetí ještě vzdálená budoucnost zatím,ale počítám s třetím klukem a to u nás bude teda taky boj o jméno ![]()
no Alex a Mab byli moji favoriti ale chlapovi se to nelíbí a mně jak to jméno epadne na poprvé tak nikdy bude to těžké
Ještě se mi moc líbí David, to je krásné jméno! Jinak už asi nevíím ![]()
bjetuschka píše:
Ještě se mi moc líbí David, to je krásné jméno! Jinak už asi nevíím
Davídka mám já
a je to jméno tisíce podob
Davčajs, Davčula, Dejv, Dejvik…to je jen výtah našich domácích oslovení
Na veřejnosti je to už jen DAVID, přeci jen je to už skorochlapák ![]()
ww píše:bjetuschka píše:Davídka mám já
Ještě se mi moc líbí David, to je krásné jméno! Jinak už asi nevííma je to jméno tisíce podob
Na veřejnosti je to už jen DAVID, přeci jen je to už skorochlapák
Můj přítel se jmenuje David a říkám mu všelijak, od Davídka přes Davčáka až po Dávoslava
Je to moc hezký jméno, kdybychom měli syna, ráda bych ho tak pojmenovala, ale nechceme, aby se děti jmenovaly po nás.
bjetuschka píše:ww píše:Můj přítel se jmenuje David a říkám mu všelijak, od Davídka přes Davčáka až po Dávoslavabjetuschka píše:Davídka mám já
Ještě se mi moc líbí David, to je krásné jméno! Jinak už asi nevííma je to jméno tisíce podob
Na veřejnosti je to už jen DAVID, přeci jen je to už skorochlapák
Je to moc hezký jméno, kdybychom měli syna, ráda bych ho tak pojmenovala, ale nechceme, aby se děti jmenovaly po nás.
Dávoslav
To jsi půjčím ![]()
Crysal a co třeba Daniel?
Taky pěkné…
Mně by se líbil ten zmiňovaný Simon
Nebo Benjamín, když to bude už navždycky benjamínek ![]()
Nataniel se mi taky líbí a hodně ale tuším že přes chlapa to neprojde:(on se nehodlá pustit toho že je to bude holka a basta ![]()