Zase ty Vánoce - dárkový set?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.12.24 14:30

Zase ty Vánoce - dárkový set?

Zdravím, ráda bych manželovi pořídila nějaký fajn degustační set. Nějaké obchody jsem projela a nic mě pořádně nezaujalo… Manžel je vinař (bílé, suché a potrpí si na kvalitu) a má rád celkově uzeniny, sýry apod. Jsem každým dnem na rozpadnutí (39tt) a ráda bych pořídila rovnou nějaký set. Máte, některá zkušenost? Klidně mohou být i menší lokální, ale já už tady v okolí nestíhám nic objet (rizikové těhotenství).
Manboxeo a nějaké tomu podobné jsem projela, ale nic. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17149
5.12.24 14:45

Objednej si třeba z rohliku co má rád a sestav si to sama, to bys nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
5.12.24 14:49

https://eshop.vican.wine/…et-pro-pany/ Nebo co třeba něco takového?

Případně bych si taky z rohlíku, či jiného rozvozu objednala a sestavila sama, nebo zaúkolovala rodinu (ať jedou a koupí) :D

V Praze jsem brala sýry a uzeniny v Hungaro Delikates a víno vždy koupila ve specializované prodejně, případně i v Hungaru a vždy spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
leopanda
5.12.24 15:51

@azaleila Pokud nebydlí ve větším městě nebo blízko tak tam rohlik dost možná ani nezaváží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.24 15:59

@azaleila Taky jsem nad tím prenyslela, ale radši bych něco „lepšího“. A jak píšr @leopanda. Bydlíme na vesnici, kde tyhle služby nedováží.

• Citovat
  • Upravit
17149
5.12.24 16:02
@Anonymní píše: Více

Tak objednat dle chuti z nějakého eshopu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.24 16:04

@azaleila Ano, ale ráda bych tipy na nějaký e-shop. Když už, tak to byl smysl mé diskuse. Jestli má někdo zkušenost zkrátka s lepším jídlem než je běžně dostupné v obchodech. :)

• Citovat
  • Upravit
17149
5.12.24 16:11

Já to špatně pochopila, myslela jsem, že chceš hotový set. Proto Ti tu radím, ať si ho poskládáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
5.12.24 16:52
@Anonymní píše: Více

já mám dobrou zkušenost s jídlem i delikatessami na Scuku, výdejní místa mají všude možně.

Pak případně na víno je dobré zde, zavolat si tam a nechast si i poradit https://www.vino-klub.cz/
Z dárkových košů nevím, ale k vínu to chce nějaký sýr, paštiku a super je také španělská šunka Iberico, Chamón apod.

Tak možná zksu hledat podle těchto položek nějaký ověřený eshop - já hledám klasicky přes recenze na Heurece.

Něco jako je tady: https://www.darkovedelikatesy.cz/?…

Pokud bych kupovala dárkový koš k nějakému vínu, tak bych asi koukala na něco takového.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.24 17:56
@azaleila píše: Více

V pohodě. Může být to i to. ;)

• Citovat
  • Upravit
6859
5.12.24 19:47

Chutmoravy.cz

• načítám...