Zásuvky v Turecku

319
5.6.08 22:15

Zásuvky v Turecku

Ahoj, za pár dní odlítáme na dovolenou do Turecka a potřebovala bych vědět, jestli sebou potřebuji nějakou redukci do zásuvek nebo mají zásuvky jako u nás. Chci sebou brát varnou spirálu, abych mohla malé převařovat vodu. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.6.08 23:18

Re: Zásuvky v Turecku

sedire píše:
Ahoj, za pár dní odlítáme na dovolenou do Turecka a potřebovala bych vědět, jestli sebou potřebuji nějakou redukci do zásuvek nebo mají zásuvky jako u nás. Chci sebou brát varnou spirálu, abych mohla malé převařovat vodu. Díky moc.

Ahoj, maji stejne jako mame my. Byla jsem v 5* hotelu i v privatu a vzdy no problem.. =o]

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.6.08 09:30

Ahoj,
zaujal me tvuj dotaz, resim ted podobne veci, za par dni taky odletam do Turecka, nikdy jsem tam nebyla a uvitala bych par rad...... samo i od tech, co uz tam byly…Kolik sebou vzit penez, v jake mene, kde nakupovat, jak jsou dostupne bankomaty, da se casto platit kartou.....Budu vetsi cast z deseti dnu v Istanbulu, pak se presouvame k mori… Letim v sobotu… Diky Magda

• Citovat
  • Upravit
2649
6.6.08 09:48

Ahoj,

v Turecku jsme byli loni, zásuvky jsou stejné jako u nás. Jen chci upozornit - hotelové pokoje jsou většinou na kartu a elektřina v nich jde jen pokud je karta v zásuvce. Když jste mimo pokoj, tak nejde. Takže chůvička na prcka musla být na baterky. A pokud chceš večer nechat dítě spát v pokoji a jít třeba do baru, tak většinou jdou dveře vždy zevnitř otevřít. Takže vymyslet nějaké zabezpečovadlo (my přivazovali špagát k hydrantu) … To platí u dětí, které mohou sami vylézt z postele :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.6.08 09:50

Magdo,
a co se týče peněz, tak si sebou vezmi eura. Jinak neporadím, protože my jsme plně využívali zázemí velkého hotelu a all inclusive, takže nevím …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.08 16:10

Ahoj, opet ja, neprihlasena Anoar… =o] Nejde mi se prihlasit. Takze, ja tam jezdila za manzelem, tak s cenami tez moc neporadim… ten 5* hotel jsem mela jako bonus k manzeloj =o] a vubec jsem se znej nedostala, max na prohlidku okoli a nakupy… nic jsem kupovat nemusela, vse bylo v cene plus jsem dostavala i balicky na cestu /piti, sladkost/ kdyz jsem sla z hotelu… Podruhe privat, vse resil manza, pac to tam znal.. /je tunisan/. Neprijde mi to tam nejak levne /jsem rozmazlena z Tunisu/, ale drahe extra taky ne, asi jako v Cr. S sebou si nech predepsat Ercefuryl, je to na prujem, osvedceny a zabira a funguje… =o] Plati se eurama, nema cenu menit na jejich „sprdliky“ =o] S el. v hotelu souhlasim, je to na karty.. to ze se tak vypne i lednicka, proste neresi...... bankomaty v pohode snad na kazdem rohu, vyber me vysel 120 CZK takze v poho.. hezkou dovolenou, Martina

• Citovat
  • Upravit
319
8.6.08 21:16

Holky díky moc za odpovědi, to jsem ráda, že nemusím shánět žádnou redukci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat