Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás, koukám, už moc mraků není, ale kde nic, tu nic…asi se zatměl úplně a maskuje se
![]()
meravigliosa píše:
my sme to videli ,síce sme so synom prešli pol mesta, ale našli sme ho, zmetka
nám taky při úplňku svítí přímo do ložnice
a dneska se po něm slehla zem ![]()
Angua píše:
Třeba ještě vyleze, normálně nám pere do okna, zvlášť při úpňku, tak na revanš by se mohl ukázat
U nás je to stejný, pere nám jen do ložnice, a včera byl tak krásný a dneska nic ![]()
PetkaK píše:Angua píše:U nás je to stejný, pere nám jen do ložnice, a včera byl tak krásný a dneska nic
Třeba ještě vyleze, normálně nám pere do okna, zvlášť při úpňku, tak na revanš by se mohl ukázat
to same..
normalne nemuzu spat, bo nam sviti taky do loznice a ausgerechnet dneska vubec nic!
consi píše:meravigliosa píše:
my sme to videli ,síce sme so synom prešli pol mesta, ale našli sme ho, zmetkanám taky při úplňku svítí přímo do ložnice
a dneska se po něm slehla zem
Taky tak a nikde nic.
Tak ja hlasim, ze mesic vidim. Musim se divat pozorne. Chvili to trva nez si oci navyknou. Je zbarven do cervena. Musite se divat do mist, kde normalne vidite mesic. Neni videt jasne bile, je do cervena a na tmavnouci obloze nejde videt tak jasne jako obvykle.
Příspěvek upraven 15.06.11 v 22:23
Já jsem to ventilovala i doma a můj drahý mě zpražil, že prý to bylo jasné, že nepůjde vidět, protože říkali, že bude nízko. Tak jsem zas asi za vola nebo co
![]()
Markit.Hl píše:consi píše:Taky tak a nikde nic.meravigliosa píše:
my sme to videli ,síce sme so synom prešli pol mesta, ale našli sme ho, zmetkanám taky při úplňku svítí přímo do ložnice
přesně každý večer něj koukám z gauče a dneska není po něm ani stopa
tak jsem prošla zahradu a byla jsem i na ulici, ale žádné efekty jsem teda neviděla ![]()
consi píše:meravigliosa píše:
Jo, u nás totéž a teď neníííí, bestie jedna.
![]()
meravigliosa píše:
Hľadajte ho nad východným obzorom
Tam zírám, neb tam mám téměř všechna okna a nic. ![]()
Hledejte ruzovo cerveny mesic. Nejde videt moc jednoduse, snadno se prehledne.
U nás jsou mraky akorát na tom jihovýchodě, zato poctivý, černý a hustý ![]()