Zatmění Měsíce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.6.11 23:07

No já snad půjdu ven nebo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
15.6.11 23:08

Já to taky vidím. Mám krásný výhled přímo z okna. Bydlím na vesnici kousek od Pardubic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.11 23:21

No. Tak jsem tam byla. Hádejte, co jsem viděla. Nic :mrgreen:

Ale je už též jasno, jsou vidět hvězdičky. A viděla jsem světlušku nebo padající hvězdu (bylo to rychlé :lol: ). A jak jsem čuměla po obloze, tak jsem si narazila bok o branku. Takže zážitky mám :lol: :lol: :lol:

Jako definujte obzor - my tu máme kolem samé kopce a na nich ještě lesy :roll: Náš obzor je tak vysoko, že třeba na Hané se tak vysoko lidi určitě ani nedívají :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.6.11 23:27

Objevil se už i tady je z 1/3 zatměný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.6.11 23:28

Angu, já nejsem v té 100% plackoidní oblasti kolem Prostějova :mrgreen: Měla jsem dnes zůstat na Štramberské trůůbě a to by byl obzor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.6.11 23:29

koukáme na něj přes objektiv, je to fakt moc hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.11 23:32
consi píše:
Angu, já nejsem v té 100% plackoidní oblasti kolem Prostějova :mrgreen: Měla jsem dnes zůstat na Štramberské trůůbě a to by byl obzor :-D

Jako taky bych mohla vyběhnout na kopec, zabralo by mi to tak slabou půlhodinku - ale vzhledem k tomu, že ani tak bych neměla jistotu, protože jsou tu všude ty zpropadené lesy, tak na to kašlu :lol: :lol: :lol:

To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.6.11 23:36
Angua píše:
consi píše:
Angu, já nejsem v té 100% plackoidní oblasti kolem Prostějova :mrgreen: Měla jsem dnes zůstat na Štramberské trůůbě a to by byl obzor :-D

Jako taky bych mohla vyběhnout na kopec, zabralo by mi to tak slabou půlhodinku - ale vzhledem k tomu, že ani tak bych neměla jistotu, protože jsou tu všude ty zpropadené lesy, tak na to kašlu :lol: :lol: :lol:

To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna :roll:

včera jsem po dlouhé době musela zatahovat žaluzky, já i naše holky jsme na měsíc docela háklivý a v noci pak trampejlíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.6.11 23:38

Angu, ty jsi z některé té Bečvy, že jo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
Angua píše: …To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna :roll:

No jasně. Už zesrpkovatěl a jeho čím dál víc. Za chvíli ti začne oslňovat okna… :lol:

Jinak na mě „mystika“ bohužel neměla vliv (a to jsem si od toho tolik slibovala :think: :mrgreen: ). Porod asi nebude jen se mi chce ukrutně spát. Takže všem dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

No já háklivá právě nejsem vůbec, ale párkrát už mě vzbudil a zatahovala jsem. Až takový na nás je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.6.11 23:39
consi píše: …a v noci pak trampejlíme :mrgreen:

Cože to??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.11 23:41
Wiolla píše:
Angua píše: …To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna :roll:

No jasně. Už zesrpkovatěl a jeho čím dál víc. Za chvíli ti začne oslňovat okna… :lol:

Jinak na mě „mystika“ bohužel neměla vliv (a to jsem si od toho tolik slibovala :think: :mrgreen: ). Porod asi nebude jen se mi chce ukrutně spát. Takže všem dobrou…

Už ho jdu vyhlížet :roll: Spokojila bych se i se srpkem :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.11 23:43

No jo, už je tam, objevil se nad lesem a momentálně prosvítá asi jediným mrakem, co je na obloze :lol: Ještě je to asi trošku vidět, ale už vypadá tak normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.6.11 23:44

wiollo - jako, že nemůžeme spát, mluvíme ze spaní a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová