Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to taky vidím. Mám krásný výhled přímo z okna. Bydlím na vesnici kousek od Pardubic.
No. Tak jsem tam byla. Hádejte, co jsem viděla. Nic ![]()
Ale je už též jasno, jsou vidět hvězdičky. A viděla jsem světlušku nebo padající hvězdu (bylo to rychlé
). A jak jsem čuměla po obloze, tak jsem si narazila bok o branku. Takže zážitky mám
![]()
Jako definujte obzor - my tu máme kolem samé kopce a na nich ještě lesy
Náš obzor je tak vysoko, že třeba na Hané se tak vysoko lidi určitě ani nedívají
![]()
Angu, já nejsem v té 100% plackoidní oblasti kolem Prostějova
Měla jsem dnes zůstat na Štramberské trůůbě a to by byl obzor ![]()
consi píše:
Angu, já nejsem v té 100% plackoidní oblasti kolem ProstějovaMěla jsem dnes zůstat na Štramberské trůůbě a to by byl obzor
Jako taky bych mohla vyběhnout na kopec, zabralo by mi to tak slabou půlhodinku - ale vzhledem k tomu, že ani tak bych neměla jistotu, protože jsou tu všude ty zpropadené lesy, tak na to kašlu
![]()
To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna ![]()
Angua píše:consi píše:
Angu, já nejsem v té 100% plackoidní oblasti kolem ProstějovaMěla jsem dnes zůstat na Štramberské trůůbě a to by byl obzor
Jako taky bych mohla vyběhnout na kopec, zabralo by mi to tak slabou půlhodinku - ale vzhledem k tomu, že ani tak bych neměla jistotu, protože jsou tu všude ty zpropadené lesy, tak na to kašlu
To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna![]()
![]()
včera jsem po dlouhé době musela zatahovat žaluzky, já i naše holky jsme na měsíc docela háklivý a v noci pak trampejlíme ![]()
Angua píše: …To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do okna
No jasně. Už zesrpkovatěl a jeho čím dál víc. Za chvíli ti začne oslňovat okna… ![]()
Jinak na mě „mystika“ bohužel neměla vliv (a to jsem si od toho tolik slibovala
). Porod asi nebude jen se mi chce ukrutně spát. Takže všem dobrou…
No já háklivá právě nejsem vůbec, ale párkrát už mě vzbudil a zatahovala jsem. Až takový na nás je ![]()
Wiolla píše:Angua píše: …To on u nás vyleze zase až v plné síle, aby nám mohl prát do oknaNo jasně. Už zesrpkovatěl a jeho čím dál víc. Za chvíli ti začne oslňovat okna…
Jinak na mě „mystika“ bohužel neměla vliv (a to jsem si od toho tolik slibovala![]()
). Porod asi nebude jen se mi chce ukrutně spát. Takže všem dobrou…
Už ho jdu vyhlížet
Spokojila bych se i se srpkem
![]()
No jo, už je tam, objevil se nad lesem a momentálně prosvítá asi jediným mrakem, co je na obloze
Ještě je to asi trošku vidět, ale už vypadá tak normálně…