Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsme ten Měsejc zrovna s manželem hledali. Včera v noci jsme na něj koukali z okna a ještě jsem mu říkala, že je úplněk. A dnes ho ne a ne najít.
Nakonec jsme ho našli.
Šedé kolečko na tmavěšedé obloze.
Teď to bylo ve vrcholném zatmění, pomalu to bude ustupovat, cca po 23 h to přejde do částčného zamění a po půlnoci by mělo zkončit i to částečné… Tak to ještě párkrát vomrknu. Ale jsou tam nějaké mraky, tak nevím nevím… ![]()
fram píše:PetkaK píše:to same..Angua píše:U nás je to stejný, pere nám jen do ložnice, a včera byl tak krásný a dneska nic
Třeba ještě vyleze, normálně nám pere do okna, zvlášť při úpňku, tak na revanš by se mohl ukázatnormalne nemuzu spat, bo nam sviti taky do loznice a ausgerechnet dneska vubec nic!
Mně to právě taky zblblo. Manžel ho našel víc vlevo - museli jsme se vyklonit z okna. Před oknem nám svítí asi mnohem později - je fakt, že chodíme spávat po půlnoci, takže tím to asi bude..
Holky, zatmění začalo dva stupně nad obzorem a kulminovat má 11 stupňů nad obzorem. Díky světelnýmu „znečištění“ a díky barákům není vidět většinou nic
Musíte na pole nebo někam, kde nic nebrání, 11 stupňů je hrozně nízko.
MaryClementine píše:
Holky, zatmění začalo dva stupně nad obzorem a kulminovat má 11 stupňů nad obzorem. Díky světelnýmu „znečištění“ a díky barákům není vidět většinou nicMusíte na pole nebo někam, kde nic nebrání, 11 stupňů je hrozně nízko.
Nám nebrání nic, viděla jsem teda kousek, přes mraky a je do červena zabarven, ale pak zalezl potvora jeden za mraky a bylo po divadle ![]()
Alepoudaki píše:
Hledejte ruzovo cerveny mesic. Nejde videt moc jednoduse, snadno se prehledne.
Ano, nejde snadno vidět. A u nás tedy není růžový, ale fakt šedý. Možná až začne to zatmění polevovat, tak bude trošku barevnější…
tak u nás je zatmění tak důkladný,že nevidím vůbec nic
ale je možný že je měsíc zrovna za barákem a tam já nevidím
takže zase něco prošvihnu
RyBANA píše:
Já teda hlásím, že od vrcholu ho vidím naprosto zřetelně…![]()
Už začal růžovět.
A je vejš a mraky jsou pryč. ![]()
Zaynah píše:
tak my tady v Egypte to mame uplne paradne videt!!
u nás na Hané je už taky vidět ![]()
consi píše:Zaynah píše:u nás na Hané je už taky vidět
tak my tady v Egypte to mame uplne paradne videt!!
parada!!!
![]()
Tak jste mě navnadily a šla jsem se taky kouknout
A je tam
Ale málem bych ho fakt přehlídla ![]()