Zavádění čaje
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Sonička2018 ja teda kojim a male je pres 6 mesicu. Prikrmy ma zatim masozeleninove a caj fenyklovy davam. Zacala jsem cca po 5. mesici, ale mala z lahvicky ani neumela pit, jen to zmoulala, takze nevypila skoro nic…ted ma jinou a pije uz krasne a vypije dost, takze zizen ma
krom toho prikrmu na obed kojim…kolik je miminku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
až pokud sní celý příkrm k obědu, tak dát napít čaje nebo vody, jinak dokojit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria mela jsem nejdriv od NUKu tu antikolikovou co ma byt jak bradavka (3 pidi direcky). Ted uz mam tuhle s cucatkem a pije krasne (pisou teda treningovy hrnicek
)…je od 6 mesicu, ma ji par dni a za chvili mame 7 mesicu a super, i se ji krasne drzi ![]()
Příspěvek upraven 05.01.19 v 13:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria hele ja ji dostala od mamky, kupovala ji v lekarne…ale tuhle znacku tam maji, co vim. Jestli i primo tuhle lahvicku nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kojim a i presto jsem male dala vodu z hrnicku s pitkem,ne se savickou. Byly v lete vedra,takze jsem ji nabizela vodu uz v 5.mesici a po zavedeni prikrmu i cajiky z toho stejneho hrnku. A kojeni se vubec nepokazilo a mala miluje cajiky. Zacaly jsme fenykl,medunkovy,pak s rakytnikem,obcas pri rymne davam caj pro mimi pri nachlazeni a po 9.mesici jsme zacaly ovocny pro mimi a ten naprosto zboznuje
. Nepises kolik vam je,ale vody a fenykloveho se bat nemusis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji,je nám 6 měsíců a jsme na UM,krmíme z flašky MEDELA,kde musí šátky jako z prsu…Mám ji tedy dávat čaj do té nebo už do jiné s jiným dudlíkem?a během dne po troškách?Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonička2018 píše:
Děkuji,je nám 6 měsíců a jsme na UM,krmíme z flašky MEDELA,kde musí šátky jako z prsu…Mám ji tedy dávat čaj do té nebo už do jiné s jiným dudlíkem?a během dne po troškách?Děkuji
No já prave taky dávám UM Medelou, k tomu i kojim, a vodu mi z normální flasky nepije. Ale mliko z ni jednou vypila takže to bude spis tím ze nechce pít vodu no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase mala vodu taky moc nechtela, ale ten fenyklovej caj ji docela jede, takze vodu nedavam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit