Závěsné dno do cestovní postýlky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5470
13.8.13 09:50

@prudusinka dekuji. take mam postylku. Ted mame dalsiho prcka a do kosiku co mam v obyvaku se skoro nevejde. a tak hledam do ceho ji dam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
13.8.13 10:45

@janinkaz
mám cestovní postýlku v obýváku a mám tam závěsný dno, které máš na obrázku, jsou k němu i tyčky a pevné dno a na to jsme dali matraci… jsme s ním spokojený, malýmu je teď 6 měsíců, má 9,5 kg a pořád v něm je a dokud se nezačne stavět na nohy, tak mu ho tam nechám… první 4 měsíce v ní i přes den spal a paráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.8.13 11:17

@Pexeso neboj, bude ti to pasovat. Ty postýlky mají stejnou konstrukci a parametry jsou určitě dané normou eu. My jsme měli postýlku kde bylo to závěsný lůžko součástí postýlky. Bez toho závěsnýho lůžka bych si to neuměla představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
13.8.13 11:52

@mamina254 bez dalsi postylky si to take nedokazi predstavit :) Pri prvni jsem poridila jeste druhou normalni postylku. ale ted ji ma mala v loznici a resim co do obyvaku :) tak vecer proberu s muzem a objedname to zavesne :) At se mala netesna v kosiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.1.16 19:23

Ahoj, chci se zeptat - máme cestovní postýlku se zavesnym dnem a zajimalo by me, jestli do toho musi byt nejaka specialni matrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí