Půjčovna chůviček nanny?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
22.3.10 23:16

Půjčovna chůviček nanny?!

Prosím o radu kamarádka má syna který ve spánku vždy jakoby přestane dýchat a z ničeho nic se prudce nadechne je mu 2,5měsíce… Bohužel ale nemá nato koupit si nový monitor dechu a já jsem někde slyšela že existuje půjčovna monitorů dechu NANNY nevíte o tom některá z vás něco??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
23.3.10 04:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
23.3.10 06:05

Já nevím,kolik dnes vypůjčení monitoru dechu stojí,ale před 3 lety to bylo 500 měsíčně.Taky jsem o této variantě uvažovala,tak jsem zjišťovala.Dnes to bude asi trochu méně,ale pořád si myslím,že pořízení nového monitoru přijde v důsledku levněji než vypůjčení si použitého monitoru,který bude muset vrátit.

Např. u nás - Prostějov,v jednom obchodě Nanny objednávají přímo u dodavatele a cena je dnes už necelé 2000Kč.Známá teď objednávala,tak vím.A většinou monitor vydrží na druhé dítě.

My máme Nanny po Adámkovi,taky z velkoskladu,před 4 roky stál asi 2 500Kč a před narozením Emičky jsem ho poslala odborně přezkoušet.

Vím,že není pro každého lehké vydat najednou 2000Kč,ale ať si kamarádka dobře spočítá,co se vyplatí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
23.3.10 08:50

V naší nemocnici půjčují monitory dechu, a naše dětská dr má v čekárně na to upozornění. Tak ať se kamarádka zeptá dětské dr nebo na porodním nebo na dětském oddělení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1489
23.3.10 09:01

My jsme nannynku koupili přes aukro, dá se do tisícívky pořídit, což když spočítáš to jejich půjčovné 150kč na měsíc x6 tak je to skoro stejná částka a má ji napořád, ne jen na půl roku. V návodu bylo pro děti do tří let, když je teba dítko ve dvou letech nemocné, má silnou rýmu, tak se taky může začít dusit.
Jen nevím, jestli to opravdu funguje. Náš malý totiž cestuje po celé postýlce, ráno má hlavu uprostřed a nohy v mezerách ven, a milá nanny na to nic, za to když ho vytáhnu a zapomenu ji vypnout, piští na celý barák. Manžel se vždycky směje: „Co té chudince děláš, zase jí berš děcko?“ :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.3.10 09:10

Ve zlínské porodnici půjčují za 900,– na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.3.10 09:10

Já bych si monitor dechu nepůjčovala. Ono i na webovkách Nanny mají, že se od půjčoven distancují, protože nemůžou zajistit 100% funkční spolehlivost. U monitoru je „průšvih“ ta deska, která je strašně citlivá a jakékoliv špatné zacházení, bouchnutí se může odrazit na funkčnosti.
 http://www.jablotron.cz/…/cz/01c.html

Koupila bych nový, zkusila bych poprosit babičky a dědečkové jestli by nepřispěli atd. Sama mám Nanny, používám, už na druhé dítě a sama bych jí nikomu nepůjčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
23.3.10 09:56
Lenkae píše:
Já bych si monitor dechu nepůjčovala. Ono i na webovkách Nanny mají, že se od půjčoven distancují, protože nemůžou zajistit 100% funkční spolehlivost. U monitoru je „průšvih“ ta deska, která je strašně citlivá a jakékoliv špatné zacházení, bouchnutí se může odrazit na funkčnosti.
http://www.jablotron.cz/…/cz/01c.htmlKoupila bych nový, zkusila bych poprosit babičky a dědečkové jestli by nepřispěli atd. Sama mám Nanny, používám, už na druhé dítě a sama bych jí nikomu nepůjčila.

Tak nějak..My jsme jeden čas,když byl Adámek malý,cestovali.Převážela jsem monitor s sebou,deska se nám pokazila.Přitom jsme s ní zacházeli opatrně a citlivě..Naštěstí nám to uznali jako reklamaci :oops: ,opravili.Opravdu ji mám už na druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.3.10 11:38

Já měla Nanny, stál mě 2020 Kč, používala jsem ho cca 9 měsíců a dnes jsem ho prodala za 1390 Kč, takže si spočítej, co se ti víc vyplatí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí